Kevättä kohti ja kisakauden avausta

keskiviikko 6. maaliskuuta 2019
Sain yht'äkkiä idean koittaa kirjoittaa teille vähän minun kuulumisia ja tämän kauden tavoitteista.

No olen ratsastanut normaalisti 2 kertaa viikossa. Nyt muutamana viikkoina, kaverin ollessa parin viikon lomalla, olen pääsyt 2. yksärille, jotka tulivat kyllä tarpeeseen. 


Laralla ekaa kertaa maastoon. 

Menin silloin useaman kerran Laralla ja mitä enemmän tammalla menin, sitä enemmän tytöstä aloin tykätä. Lara on vaan niin hieno. Se on herkkä painolle, joka on hyvä, sillä sen kanssa jouduin olemaan entistä enemmän tarkka oman istunnan kanssa.

Jos olin yhtään vinossa, huomasin sen hyvin nopeasti, kun hevonen menee suoraan, vaikka olen tekemässä volttia tai kääntymässä esim kentän poikki.
Harjoittelin Laralla, myös laukanvaihtoa, yhden ravi askeleen kautta, kahdeksikolla. Se ei ollut mitään helppoa, kun itsellä tahtoi tulla hieman kiire, enkä muistanut istua satulaan, vaan nojasin eteenpäin, jolloin tehtävä ei onnistunut, tai sitten olin niin vino, että tamma joutui jatkuvasti hakemaan minua takaisin kyytiin. kyllä sieltä tuli myös hyviä pätkiä.

4.3 Menin Kaustisella pitkästä aikaa ja poni oli todella kiva ja huomasi, että oli pienen hepan
Kyydissä kun yritin jotain kevnyksen maratonia, keventäen ponin puolesta. Valkku joutui sanomaan, siitä monesti, ennen kuin sain tahtia hidastettua. Mutta muuten tunti meni todella kivasti.

Enää tämä kuukausi, niin mulla pyörähtää kisakausi käyntiin, Ensi kuun ensimmäisellä viikonloppuna on kisat Huittisissa. Tavoiteet eivät ole hirveän korkeat, koska esimmmäiset kisat. Kuhan radat menee edes jotenkin ilman pahempia virheitä ja esim tervehdykseen tulo ja pysähdys on suora ja muistan istua satulaan pysähdyksessä, enkä ala nousemaan jalustimille.

Sijoituksilla ei ole niin väliä, kunhan yllän 3-4 parhaan joukkoon, hyvin tuloksin ja itse olen tyytyväinen. Vaikka vanhemmat toivovat aina että voitan, niin itselle riittää se että pääsen sijoille. Saa nähdä.

Toukokuussa on Karviikissa on myös kisat ja niitä minä odotan erittäin innokaasti, koska ne ovat ensimmäiset kisat tällä tallilla. ja kun siellä on todella tasokkaita hevosia, joiden kanssa odotan pääseväni kisaamaan.


 Ihanaa päivää juuri sinulle! :) 

5 kommenttia:

 1. Mukavaa, että kirjoitit pitkästä aikaa jotakin ylös! Minusta on pääasia, että joskus kun haluaa ajatuksiaan kirjoittaa niin sitten avaa sen valkoisen tekstiruudun :) niin kuin Facebookissa sanoit, niin on jotenkin masentavaa kun ei ihmiset enää kommentoi toisten blogeihin. Kuihtuu kasaan nämä blogit vain sen takia kun nuo isoimmat nimet keräävät ne kommentit. Tiedä sitten pitäisikö sitä aina kirjoittaa vain mielipidejuttuja niin ihmiset innostuisi... Empä usko että sekään auttaa.

  Tsemppiä tuleviin kisoihin sinulle ja mukavaa kevään odotusta! Peukut pystyssä sijoituksille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Janita! Sä et tiedäkään, miten tämä kommentti piristi mieltä. Kiitos hurjasti tsempeistä ja mukavaa kevään odotusta sinne myös.

   Poista
  2. Kiva, että kirjoittelet taas! :)

   Olen Janitan kanssa aikalailla samoilla linjoilla, blogien kommenttiboksit tuntuu olevan todella kuolleita, ellei ole kyseessä todella iso blogi, mikä on mielestäni todella harmi. Itse kuitenkin sinnikkäästi kirjoittelen blogia, koska nautin siitä. :)

   Poista
 2. Tsemppiä tosi hurjasti kisoihin! Menee varmasti oikein mallikkaasti :) Kevät on kyllä ihanaa aikaa, kun aurinko alkaa taas näyttäytyä ja päivä pitenee, saa itsekin energiaa ja esimerkiksi juurikin blogien herääminen aktiivisempaan eloon on niin ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, no saa nyt nähdä, mutta parhaani aijon kyllä yrittää. Totta, siitä saa hurjasti energiaa, vaikka takatalvi saisi olla tulematta.... Tätä lunta jo nyt ihan tarpeeksi... 😔😒

   Poista