Bannerikisa.

torstai 8. elokuuta 2013


Hei, koska Huittisten leiripostaus on jumissa, kuvien puuttumisen takia niin päätin laitaa bannerikisan käyntiin ja myös siksi koska haluan uuden bannerin.

Osallistuminen: Kaikki saavat osallistua tähän. Banneria koskevat asiat: Värimaailma. Kaikki muut värit ovat sallittu, paitsi musta ja harmaa. Tausta. Jos joku löytää bannerin kanssa sopivan taustan, niin sen saa myös lähettää. Mihin banneri lähetetään? Jenny.karkkainen@hotmail.com Mihin asti on aikaa? Tämän kuun loppuun eli 31.8 saakka. Koko: se voisi olla 100x400.
Bannereiden tekomäärä riippuu siitä montako immeistä aikoo osallistua. Jos on viisi tai yli niin sitten jokainen voi tehdä vaikka kolme banneria. Mutta jos on alle viisi niin sitten kaksi. ilmoitan sitten kun tiedän osalistumis luvun, että montako banneria kukin voi tehdä. Lisätietoa saa kysyä, jos jokin asia askarruttaa.

Onnea kisaan ja toivottavasti saadaan paljon hienoja bannereita.

Kuvia banneriin. (Huom! kuvia saa käytää joko yksi erillainen tai sitten vaikka pelkät Kian kuvat. Mutta toivoisin että bannerissa olisi edes yksi kisakuva.Kia.

Dooris.Pauli.


2 kommenttia: