Kiitos vuosi 2018, tervetuloa 2019!!!

tiistai 12. helmikuuta 2019


Jos mä vaan jätän tän videon vaan tähän....

Jotenkin musta tuntuu että, blogin kirjoittamisesta tulee aina vaan vaikeampaa, koska ei ole kunnon materiaalia ratsastuksesta. Mutta yritän nyt kuitenkin saada menneestä vuodesta jonkinlaisen koosteen tänne kirjoitettua.


Vuosi 2018 oli todella... En osaa sanoa.... Muutoksellinen.

Vuoden ekalle tunnilla, menin Liisillä ja se tunti meni täysin penkin alle, koska tammalla oli aivan liikaa virtaa ja se otti joka laukan-notossa lähtöjä.
Aloin kehittyä myös Havannan kanssa todella kivasti ja tykästyi siihen entistä enemmän. 
Pääsin kisaamaan pitkästä aikaa Nooralla ja löysin tamman kanssa yhteisen sävelen, todella kivasti. Se toimi aivan älyttömään ihanasti. Sijoituin 6. Ja 3.Kesä oli yksi parhaimmista. Pääsin pitkästä aikaa, menemään Nooralla ilman satulaa, ja kyllä huomasi että viime kerrasta oli pitkä aika, en osannut ratsastaa tammaa yhtään. No onneksi tuli edes muutama onnistuminen. Kokeilin myös ensi kertaa koskaan, ratsastaa Kiiaa ilman jalkkareita.
Se oli todella jännää ja kivaa. Menin myös paljon Annilla ja usein silläkin, aina kun mahdollista, ilman jalkkareita. Kesällä, tein myös läpimurron Liisin kanssa ja laukkasin pitkästä aikaa tammalla ja se toimi aivan superisti. Laukkasin myös sillä maneesissa, joka oli minulle itselleni jo suuri saavutus.
Olin myös perinteisesti Huittisissa kesäleirillä ja sain mennä siellä monella uudella tuttavuudella, mutta yksi oli ehdottomasti ylitse muiden, nimittäin Tintti. Se tamma hurmasi mut täysin. 😍😍😍😍

Sain kokeilla myös hypätä Pixselillä ensimmäistä kertaa. Poni oli super, toivottavasti saisin hypätä sillä useimminkin.
Syksyllä alkoi muutokset, jotka olivt osa epämiellytäviä ja sitten pahin pelkoni toteutui, Havanna myytiin. 😔😢💔 Alettiin äidin kanssa miettimään tallin vaihtoa.
No syyskuussa vaihdoin Karvikiin ja löysin sieltä monta uutta kaviokasta, joilla mennä ja kehittyä. Syksyllä oli myös Harjun mestaruudet joissa, meni ihan kivasti.
Pääsin uudella tallilla maastoon aikas usein joko ratsain tai poneja tai heppoja maasta käsin taluttaen. Se oli virkistävää. 
Talvella koin kaikkea kivaa. Mm pääsin itsenäisyyspäivän käyntimaastoon. Se oli todella huikea kokemus, sää oli mitä parhain. Sain vihdoin kokea kentällä ja lumessa ratsastuksen ilon. 

Se oli jotain niin parasta. Menin myös ensimmäistä kertaa ikinä karvasatulalla ja täytyy sanoa, että haluan ratsastaa sillä, mahdollisimman pian uudestaan. Joulu ja vuoden vaihde menivät normaalisti perheen kanssa

Vuodessa 2018 oli monta ei niin kivaa hetkeä, mutta onneksi niitä hyviä oli aika paljon enemmän. Toivottavasti tämä vuosi tulee olemaan yhtä hyvä ellei parempi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti