torstai 5. syyskuuta 2013

Huittisten leiri. 28.7- 1.8 Kuvapostaus.


Meijän olisi pitänyt lähteä vasta Su, mut äiti päätti lähteä La, joten tulimme Huittisiin päivän etuajassa.
Iltapalani ja.... 


Sunnuntain aamutunti.


Farinelli

Aamupalani

Farinellillä pitkästä aikaa. Se oli kivaa vaihtelua, koska olen mennyt usein vain Tauskilla

Tehtävänä oli, tehdä loiva kolmikaarinen kiemura kolmen puomin ohi. Kumpaakin suuntaan, ensin käynnissä, sitten ravissa ja sitten viimeiseksi laukassa.

Sitten piti tulla keskihalkaisijalle käynnissä ja ravissa ja nostaa sitten laukka molemmille pitkille sivuille vuorotellen. Fartsu oli niiiiiiin hieno <3 <3 <3
Maanantain tunnit


Forttuna

Koulu

Aamupäivällä menin ensi kertaa Fortunalla.Alku sujui  hyvin, Fortsu oli kivan reipas alkukäyneillä ja raveissa.Tehtävä oli seuraavanlainen: Keskihalkaisijalle ensin käynnissä, sitten ravissa keskelle halkaisijaa, joko vasemmalle tai oikealle voltti, jonka jälkeen jatkettiin suoraan.
Sitten nostettiin laukka pitkillä sivuilla ja keskiympyrällä molempiin suuntiin.


Iltapävä.

Tikru. 

Koulua 

Iltapäivällä Ratsastin Tikrulla, jolla en ole mennyt sitten vuoden 2012 jälkeen. Olin varautunut paikallaan jäkättävään, pukittelevaan ja vikuroivaan ponipoikaan, mutta sen sijaan sain kuuliaisen ja nöyrän Tikrun. Olin aivan hämmennyksen lyömä. Missä oli se vikuroiva ja pukitteleva Tikru jonka minä tunsin? No Tunti meni todella kivasti. Harjoittelimme pohkeenväistöä käynnissä ja ravissa ja sitten laukkasimme pitkillä sivuilla ja pääty-ympyrällä.


Tiistain tunnit

Aamupäivä.

Tayson.

Tunnin sisältö:

Voltteja, laukkaa pitkillä sivuilla ja ravin lyhentämistä ja pidentämistä. Tauski päätti kokeilla mua, ensimmäistä kertaa ikinä. No mähän näytin sille, että sellainen ei käy. 


Iltapäivä.

Ty.

Hyppelyä. 

Ensin lämmittelimme kolmikaarisella kiemuralla ravissa. 

Sitten ylitimme 6 maapuolia,  käynnissä, kevyessä ravissa ja sitten kevyessä istunnassa, molempiin suuntiin.

Sitten siirsimme hevoset käyntiin siksi aikaa kun opettaja rankensi 2 pientä ristikkoa, jotka menimme ensin kevyessä ravissa ja sitten kevytistunnassa ja sen jälkeen laukassa. Sitten opettaja nosti viimeisen ristikon pystyksi joka mentiin laukassa pariin kertaan. Tauski oli laiska, enkä saanut sitä kunnolla eteen laukassa. 


Keskiviikko

Aamupäivä. Sanni

Kolmikaarista kiemuraa kaikissa askel-lajeissa. Ja toisella uralla ravia ja puomilla pysähdys.Iltapäivä Tayson

En muista mitä teimme sori, mut kuvat puhukoon puolestaan...  Kunhan saan ne itselleni. ^ ^


Torstai.

Aamupäivä. Tikru.

Jälleen hyppäystä. 

Tällä kertaa hyppäsin Tikrulla. Ensin menimme maapuomeja käynissä ja harjoitusravissa, keventäen ja sitten kevyessäistunassa, molempiin suuntiin. Ensin vasemassa kieroksessa...

Ja sitten sama oikeassa...


Sitten jatkoimme oikeassa kieroksessa, uraa pitkin käyntiä pitkin ohjin odottaen, kun opettaja nosti maapuomit ristkkoksi.


Sen jälkeen tulimme ristikot vielä kevyessä ravissa ja kevyessä istunassa.Innokaat hypääjät, odotamassa vuoroaan.
Kun kaikki olivat meneet kerran ravissa, niin saimme nostaa laukan ja mennä ristikot laukassa, vuorotellen. Ja voi kun se poni innostu siitä. Kun oli laukan vuoro niin, poika oli juosta alta ravissa, niin innoisaan se oli. Ja kun annoin laukka avut, niin poniin tuli vauhtia.Sitten odotimme kun ope muutti vikan ristikon pystyksi. ja sittem me menimme molemmat esteet laukassa pariin oteeseen. Koulua mennessä Tikru, saattaa välillä, jököttää vastaan mut esteitä se rakastaa. Kuten varmasti huomasitte, näistä kuvista. ^ ^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti