torstai 19. syyskuuta 2013

Hieman valaistusta ratsastuksestani + infoa Pauli ja Doris sivusta.


Huomenna lähden Kiuruvedelle, jee! Ja nyt vähän valaisen teitä mikä tämä Kiuruvesi- hehkutus on.
Eli siis minut on ”mahdollisesti” valittu Kehitysvammaisten edustusjoukkueeseen joka lähtee kisoihin, USA:han, 2015. Kiuruvedellä katsotaan miten me ratsastajat pärjäämme vieraassa paikassa, vierailla hevosilla.

Lisää tietoa vammaisratsastuksesta. Täältä

Ja nyt varmaan moni ajattelee, että minähän olen täysin terve, mutta totuus on että, minulla on näkövamma ja lievä kehitysvamma. Kehitysvamma ilmenee mm. Matikan, kellon aikojen ja avaruudellisena hahmotushäiriönä. Voin kirjoittaa asiata joskus enemmän, mutta en tällä kertaa.

Siis, minä menen kiuruveden Valmennusleirille Ensi viikon Pe ja tulen kotiin Su. Joten sinä aikana ei tule postauksia. Mutta pyrin samaan viimeistään ensiviikolla, postauksen leiristä kuvien ja videoiden kera. Ja pientä ilmoitus asia on myös liittyen Pauli ja Doris sivuun.
Kuten olette jo varmaan huomanneet, sivun nimi ja sisältö on muuttunut, koska joudun lopettamaan
Doriksen hoitamisen. Ja syy siihen on se että, lähden kotiin heti tuntini jälkeen ja aikani ei enää riitä sen tamman hoitamiseen. :(

17.6- 12

17.6- 12
15.5 - 13

2 kommenttia:

  1. nykyisin Doris asustaa haarajärven kotieläintilalla ja se voi hyvin!
    näin sen vuosi sitten.kävimme siellä.se on kotiutunut hienosti.seurana sillä on sikoja, lampaita, vuohia ja marsuja ja eri rotuisia kaneja.
    se muisti vielä minut.hevonenhan ei koskaan unohda.

    VastaaPoista
  2. mikä ihmisiä vaivaa kun ne ei muista että nykyään pitää sanoa paraihminen? ja toi on siis pararatsastusta.minä ja kaverit kun olemme niin tarkkoja siitä.jos kaverilleni sanoisi tuon toisen sanan hän vetäisi turpiin.minä taas häipyisin paikalta. myös invalidi ei sais enää sanoa vaan liikuntarajoitteinen. (engl.invalid=epäkelpo)

    VastaaPoista