Videopostaus Nuppua katsomassa, Ravit ja laukat jälleen muistissa.

tiistai 7. kesäkuuta 2016


Eilen kävin vanhalla tallilla ja pääsin ratsastamaan vanhalla suosikilla, Nupulla. Tarkoitus oli ottaa rauhallisesti, tutustua tamaan uudestaan ihan kaikessa rauhassa...  no miten kävikään...

Alkukäyntien aikana tein kulmavoltteja ja parit pysähdykset, molempiin suuntiin. Sitten aloin ravailemaan. Nupun ravi oli samallaista kuin muistinkin.Ravissa en tehnyt mitään, erikoista, porskutin menemään uraa pitkin ja kokeilin myös, miten ravin hidastaminen onnistuisi. No aluksi tamma ei meinannut, kuunella mutta pari hyvää pätkää sain lopuksi.

Lopputunnista nostin tarkoituksettoman laukan. No se ei ikävä kyllä tullut videolle, joten hetken päästä tein saman uudestaan, jälleen tarkoituksetta ja tällä kertaa sain sen videolle, en pudonnut.

No loppukäynnit kävelin osaksi selästä ja loput maasta taluttaen. Mutta ei hullumin, ratsastettu viiden - kuuden vuoden tauon jälkeen. ^ ^
Mitäs piditte? Haluatteko Nupusta enemmänkin postauksia tänne?

10 kommenttia:

 1. Olipas kiva saada videotakin menosta! Ja joo olisi kiva saada Nupustakin enemmän postauksia :) Onko tää heppa ex-ravuri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kivasta kommentista. Voisin koittaa, tehdäkin Nupukasta useammin postauksia. Ja Nuppu on ex ravuri.

   Poista
 2. Olipas kiva video. Tee ihmeessä Nupusta enemmäkin postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sarita. Teen sitten kun saan tammasta lisää tuoreampaa materiaalia, Kuvina ja videoita. Kun siuntio ei ole missään naapurissa. :)

   Poista
 3. Kiva, että tuli pitkästä aikaa ratsastusvideo! Nuppu on kyllä ihanan näköinen :) hienosti menette!

  -Siiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Siiri. Mukavaa että, video miellyttää. :) Nuppu on kyllä kiva ex-ravuriksi. :)

   Poista
 4. Mukavan oloinen blogi, liityin!:-) Video oli kiva ja postaus myös, mielelläni jään seurailemaan!

  www.valttijamaisa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Ja tervetuloa lukijaksi. Kiva kuulla että blogi miellyttää. Liityin sinulle takaisin ja heitin kommenttia.

   Poista
 5. Onpas Nuppu oikein kivan näköinen hevonen ! :) En ole hirveästi blogiasi seurannut, joten anteeksi jos olet tähän kysymykseen jo vastannut, mutta miksi aloit sitten niin monen vuoden jälkeen taas käymään Nupulla ja käytkö nyt vakituisesti sillä ratsastamassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Käyn aina välillä katsomassa Nupun tallilla entistä valmentajaani, ja siinä sivussa Nuppua, koska tykkään siitä ja se on entinen hoitohevoseni. En ala ratsastaa sillä vakituisesti, käyn siellä vähintään kerran vuodessa. :)

   Poista