Kaksi päivää tallilla ja paljon kuvia.

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Hei! Olin To ja Pe yötä tallilla, koska minulla oli 2 tuntia rästissä. To tunnista ei ole kuvia joten kuvitan tämän viime tiistain kuvia. Kuvat (c) Äiti

Perjantaina Menin Annilla ja teimme tänään avotaivutusta kaikissa askel-lajeissa.
Aluksi verryttelimme käynissä ja ravisa itsenäisesti, molempiin suuntiin tehden ympyröitä.
Sitten otimme oikean suunnan ja aloimme tekemään käynissä avoa pitkille sivuille. Alku meni mulla aikas paljon avoa hakiessa, ravissa se meni edes jotekin.
Sitten oli laukan vuoro, ja aluksi pelkkä ajatuskin, avosta laukassa tuntui mahdottomalta, sillä avo oli mulle jo muutenkin vaikea, ja vielä piti mennä laukassa ... Apua!
eli siis tehtävä oli seuraava: tulimme vasemassa laukassa uraa pitkin, käänsimme kulmasta koko rata leikkaa linjalle ja jatkoimme laukkaa avotaivutuksessa. Toivottavasti ymmärsitte ton tehtävän No sain mutaman kohtuu hyvän pätkän.


Vaihdoimme suunnan ja jatkoimme tehtävää toiseen suuntaan. Silloin päätin, että no yritän vielä ja jos ei onnistu niin antaa olla. Nostin laukan, asetin Annia ja silloin mä tunsin kun, Anni meni oikealla tavalla ja sain sen "tunteen" laukassa. Se fiilis oli huima!!!


Mä olin niin iloinen ja ylpeä itsestäni ja hienosta ratsustani. ^ ^ Ope vielä sanoi että sinä oli oikein esimerkillinen avo. :)Perjantaina menin jälleen Annilla.Aluksi verryttelimme käynnissä ja ravisa itsenäisesti molempiin suuntiin, tehden ympyröitä ja hyödyntäen koko kentää. Ensimmäiset kuvat (c) Matsku
1
2
3
4
5
6
7
Sitten aloimme ravaamaan, uraa pitkin vasemassa kierroksessa ja teimme jälleen sitä kirottua ärsyttävää avoa käynissä, harjoitusravissa ja kevyessä ravissa, pitkillä sivuilla molempiin suuntiin.
8
9
hieman erimielisyyksiä, etenemisestä...
10
Öö... Kuttitaa
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
No tällä kertaa se sujui hieman paremmin kuin To. Jäimme oikeaan kierrokseen, johon nostimme laukan.
Laukassa sai tehdä pääty-ympyräitä tai mennä uralla. Ensin yritin, tehdä ympyröitä, mutta Anni ei laukannut, kun muiden perässä, joten tyydyin menenmään pitkillä sivuilla.


Laukan ylläpitäminenkin oli aikas haastavaa, mutta sain ihan  hyviä pätkiä. Vasempaan kierrokseen onnistuin yläpitämään laukan hieman paremmin, kun tamma oli hieman"herännyt." ^ ^

Kuvat tästä alaspäin (c) Eltsu
33
34
35
Loppuravit kevensin aluksi jalustimulla, sitten laitoin jalustimen kaulalle ja kevensin jonkin aikaa, jonka jälkeen menin lopuksi harjoitusravia ilman jalustimia.

36
37
38
39
40
42
Linkki videoon!


Mitäs piditte, löytyikö lempikuvaa? Laitan lähiaikoina näistä kahdesta päivästä koosteen. Ensi kerralla tulee uutisia. :)

7 kommenttia:

 1. Se on hieno tunne kun tuntee sen että nyt jotain naksahti paikoilleen ja kaikki sujuu hevosen selässä! Tosi kivan näköisesti menee kuvien perusteella :)
  36 on oma lempparikuva.

  VastaaPoista
 2. Kyllä meni tosi hyvin sun ratsastus! Kiva katsoa niin siistiä ja tasapainoista ratsastusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä1?! siistiä ja tasapainoista ratsastusta!? Nyt oot kyllä ollu katsomassa ihan jonkun muun kun mun ratsastusta ^ ^ Mun ratsastus on kaunaka siististä ja tasapainoisesta!

   Poista
 3. Ratsastat tosi hyvin! Onko Anni Pikku pihlajan?

  VastaaPoista
 4. hyviä noi sinun ottamat kuvat! itte en pystys parempiin! aikoinani menin usein Pihlalla.enää se tosin ei asu täällä.kaikki tän sivun kuvat on upeita, en osaisi valita vain yhtä.

  VastaaPoista