sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kuukauden Kootut. Kesäkuun.


Aktiivisin kommentoija....

pelifani(tubes), Elina Kirjoranta.


Tykkätyin instakuva.... 
Paras kommetti... 


ÄLÄ KERJÄÄ LUKIJOITA TAI KOMMENTTEJA!!

Eikö lähes jokainen bloggaaja tee niin? Nyt jäitä hattuun, omassa blogissaan saa kirjoittaa mitä haluaa ja on jokaisen lukijan oma asia, kommentoiko vai ei. 


Mitä kuvausaiheisiin tulee, niin tuo aurinko/siluetti-ehdotus on kiva, ja jotain kesäisiä kaverikuvia heppojen kanssa olisi mukava nähdä, hepoille voisi laittaa vaikka kukkia harjaan koristeeksi ja miksei omiin hiuksiisi myös :)


Jokainen olkoon oman elämänsä pomo. Jokainen saa laittaa esimerkiksi instagramiin sitä, mitä haluaa , hyvän maun rajoissa. Sinunkaan ei tarvitse kateudenpuuskassa kommentoida tai edes lukea postauksia.Olen todella kiitollinen, teille kun aloitte puolustamaan mua. kiitos, olette ihania!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3


Ratsastuskerta.... 
Tässä oli kesäkuun suosikit. Mitäs piditte, minkälaisia postauksia te haluatte? Aktiivisen ratsastuksen osalta blogi hiljenee, siksi aikaa kun hevoset ovat lomalla eli siis  5. - 7.8- 8. 8

Saatan käydä santunnaisesti, satulassa esim. kaverin hevosella ja vanhalla tallilla. :)

5 kommenttia:

 1. Todella hyvä postaus idea!! Saisinko itsekin alkaa toteuttelemaan tällaisia postauksia blogiini?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista, tätä ideaa saa "kopioida" ihan rauhassa. :)

   Poista
 2. Jee, olin aktiivisin kommentoija :3
  Ps. nää kuukauden suosikit on kivoja

  VastaaPoista
 3. Todella kivoja nämä postaukset! :) Itsestäkin olisi kiva näitä tehdä, mutten ole vielä oikein saanut aikaiseksi...

  Tuo kommentti juttu oli kyllä aikamoinen, itsekin sen luin silloin sieltä postauksesta. Kaikkihan jollakin tapaa hankkii itselleen lukijoita ja kommentoijia. Jos haluaa, että omaa blogiaan luetaan ei pidäkään istua kotona ihan hiljaa vaan jakaa muille blogiaan ja mainostaa sitä. Kateellisten huutelua vain, ei kannata välittää :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat suosikit tälläkin kertaa! On hienoa, kun lukijatkin puolustivat sinua. Eihän mikään huippublogikaan saavuta tuhansia lukijoita, jos ei ole mainosta varsinkin alkutaipaleella!

  VastaaPoista