Viikon blogihaaste: Parsta talvessa.

perjantai 28. marraskuuta 2014

Parsta talvessa on...


Lumi! ja sen tuoma valo :) Päivät tuntuvat heti paljon valoisemmilta, eikä enää väsytä niin paljon.
Mutta löytyy lumesta se huonokin puoli nimittäin hevostelua harrastavat, joutuvat usein silloin 4 seinän sisään, siis maneesiin ratsatamaan. :-/ Mutta nyt ei mietitä mitään huonoja/surkeita puolia vaan iloisia ja kivoja.

Hiihtoratsatus! Olen haaveillut pitkään, saavani kokeilla tuota kaatumisaltista "lajia" jo pitkään, mutta ehkä tänä vuonna.... :)

Pakkanen! Hevoset virkistyvät, eikä niitä tarvitse paljoakaan pyytää eteen, ennemmin niitä saa pidätää oikein olan takaa ja koitaa pysyä selässä. On myös niitä, yksilöitä joita pakkanen ei paljoa hätkäytä.

Maisemat! Se kun luonto saa puhtaan valkoisen peiteen, metsistä tulee kauniita satumaetsiä ja varsinkin jos satut näkemään muuten kosketattomalla hangella jäniksen tai jonkun muut metsäneläimen jälkiä.

En nyt satu muistamaan miltä vuodeltä nämä kuvat on... ^ ^'
Lenkkeily! Minä niin nautin lenkkeillä koirien kanssa sopivassa pakkasessa, ja kuunella lumen narinaa narskumista, muuten hiljaisessa luonossa. :)
Nipsun kanssa lenkillä.
Hankiratsastus! On todella kivaa, vaikka pelkässä käynissä ja ravissa ja ilman satulaa. Jos siis tarpeeksi lunta. Olen pariin kertaan, kokeillut sitä Paulin kanssa meidän tallin kentällä, liinatunnin jälkeen ja se oli todella kivaa. :)
2 kommenttia:

  1. Moi ! Ihana postaus :) Jäin lukijaksi, ja teen jouluhaastetta blogiini, kiinnostaisiko liittyä lukijaksi blogiini? :)

    laukka-askelia.blogspot.fi

    VastaaPoista