keskiviikko 19. marraskuuta 2014

40 lukijaa täynnä & uusi banneri ja ulkoasu.

Kuten otsikko kertoo, näitä on luvassa tässä postauksessa. Ensin haluan kiitää teitä kaikkia, lukijoita ja kommentoijia jotka seuraatte blogiani ja kommentoitte postauksiani. Ilman teitä en varmaan olisi jaksanut. Ja nyt saa ehdotaa jotain erikoispostausta 40 lukijan kunniaksi. Kommentoikaa alas toiveitanne. Koitan toteutaa yhden niistä tässä lähiaikoina

Sitten, moni on varmaan huomannut, että blogi on saanut sekä uuden bannerin ja ulkoasun. Bannerin on tehnyt Elisa Leinonen. http://ratijajarale.blogspot.fi/ Pidän siitä, sillä se on läpinäkyvä Eli kameliontti. Mielestäni se sopii kaikiin ulkoasuihin. ^ ^


Pidettekö te lukijat, blogin uudesta ulkoasusta? Kommentia saa heitää, myös jos ulkoasu ei miellytä ja saa myös kertoa että miksi se ei miellytä? :)

5 kommenttia:

 1. Ihanan talvinen tää ulkoasu! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ulkoasu! ja bannerin tekijä on ollut taitava!!! :O ja erikoispostaus ideoita mitä mulle tulee mieleen: videopostaus tallipäivästä? taii omat ratsastustavarat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksestasi. Eiköhän noi jossain vaiheessa tule tehtyä. ^ ^

   Poista
 3. Banneri on hieno niin kun ulkoasukin.
  Voisit kirjotaa siitä mitä mieltä oot ollut SO valmennusryhmästä ja mitä se SO on ja ja aijotko tehdä postauksen kisoista kun lähdet sinne amerikaan kisoihin ja kun oot ollu niissä voisit videolla kertoo mikä on special olympiks ja mihin oot lähdössä ja koska ja mitä mieltä tällä hetkellä oot asiasta ja jännitääkö se lähtö ja lähteekö vanhempasi mukaan katsomaan kisoja. Itse oon ollu vastaavissa kisoissa.

  VastaaPoista