Poni- haan valkka Petellä 15.11. Videopostuas. ;)

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Pohkeenväistöä ja vastalaukkoja.

Juu ajattelin tehdä tälläisen postauksen nyt tällä kertaa kun, videopostausta on toivottu ihan hurjasti. Joten tässä se on.

Menin taas pitkästä aikaa Petellä. Olen mennyt sillä varmaan viime vuonna. Oli kyllä kiva mennä Petskulla pitkästä aikaa. ;) Pete oli ihan erillainen kuin ennen. Viimeksi kun menin sillä se oli hieman hidas, mutta tällä kertaa se oli todella kiva ja toimi omalla moottorilla. ;) 

Laukassa se oli todella hyvä, mutta saattoi johtua siitäkin, että laukkasimme uraa pitkin emmekä ympyrällä. Ympyrällä Petski oli jopa liiankin reipas ja usein oltiin kaverin hännässä. Nyt annoin sen mennä omaa vauhtiaan ja pyysin jopa hieman lisää.

En pidättele teitä tämän enempää vaan päästän katsomaan valmennusvideota. Muistakaa kommentoida, sekä tänne että Tubeen. Kiitos. :)2 kommenttia:

  1. Petehän näytti menevän välillä tosi kivasti, video oli vaan aika heiluvaa ja sen verran pitkä, ettei meinannut jaksaa kokonaan katsoa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja pahoitteluni, heiluvuuden ja pituuden takia, mutta en oikein osaa leikata noita kilppejä... :/

      Poista