Harjun mestaruudet 18- 19.10 2014

perjantai 7. marraskuuta 2014


Saavuimme äidin kanssa Harjuun perjantaina 16:30 ja meillä meni hetki, kun etsimme toimivaa sähkötolpaa, ja sen jälkeen asetuimme taloksi.
Kävimme kahvilla, siis äiti otti kahvin ja lihapiirakan, minä Pepsin.ja lihiksen. Sitten menin asuntoautoon, siksi aikaa kun Vain Elämää alkoi ja menin katsomaan sitä, sen jälkeen menin iltapalalle ja nukkumaan.
Aamulla heräsin 8:30 ja söin autossa aamupalan ja puin kisavaateet jo valmiiksi, laittaen niiden pälle mustat housut ja ratsastusliivin. Sitten odottelin että porukat saapuivat ja lähdetiin maneesiin arpomaa kaikille ratsut ja koeratsastamaan ne.
Sain arvonssa Warrin, herkän ja isoliikeisen ruunaan. Warri on rodultaan, mecklenburgilainen puoliverinen. Alusta asti minusta tuntui että Warri ei ole minun hevonen, siis kun se oli niin isoliikeinen, että liikeseen oli vaikea mukautua. No pyysin että saisin vaihtaa, mutta Tarja ei suostunut, joten purin hammasta ja koitin parhaani mukaan ratsataa.
No Warrin ravi oli jotenkin siedettävä, mutta sen laukassa tuntui että putoan. Selässä pysyin kuitenkin lopuun asti. Sitten oli lounas, ja kisat alkoivat yhdeltä käynti luokalla, siinä ei ollut paljon osalistujia, joten se meni aikas nopeasti. Sitten oli raviluokka 2 osassa suuren osalistujamäärän takia. Ja lopuksi laukkaluokka, joka oli myös jaettu kahdeksi, ryhmäksi. 

Laukkaluokka alkoi noin 15.30. Ja aloin verrytelemään 15.00. Olin luokkani ensimmäinen lähtijä.
Verkkakuvia: 

No ensimmäinen laukkaohjelma meni aivan pipariksi koska jännitin niin paljon, että en alkusi kyennyt ratsatamaan kunnolla, ja enkä uskalnut laukata kunnolla eteen. 
Lopuksi sain kootuksi itseni ja ratsastin radan joten kuten. :) Tulin kolmanneksi

Launataina lähdin jälleen ensimmäisenä. Onneksi opettajani, näytti miten saisin Warrin pehmenemään ja laskeman päätään edes hieman.
Ei Warri ihan kokonaan tullut muotoon, mutta esimerkiksi laukassa se meni hieman paremmin ja laski päätään ja oli pehemä, mutta ravissa sen oli pakko jälleen kerran leikkiä hirveä. > < 
Ja ensimmäisen pääty-ympyrän tein onnistuneesti vastalaukassa, koska en asettanut Wartsua tarpeeksi, sisäään päin

No tulokset olivat 59,56% ja neljäs sija

5 kommenttia:

 1. Minkälainen kamera sul on? :) ratsastat hyvin ja kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kamera kameraana mulla on vanhemppien Sonyn Cyper- Shut ja toisena on Samsung galaxy s 4n. 100x zoomi. Mutta nämä kuvat on otettu Sonylla. :)

   Poista
 2. Itsekin olen Warrilla mennyt! Itse tosin pidin suuresti kyseistä hepasta, vaikka se olikin ihan valtavan, kun on Riksun kokoiseen tottunut...

  Tuntuikos Warri toisena päivänä yhtään mukavammalta mitä ensimmäisenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vähän. Toisena päivänä , mua ei jännitänyt enään niin paljon. Ja sain sen laukassa hieman, jopa laskemaan päätään. :)

   Poista
 3. Ai ootte ollu Harjussa! :) Mä olen siellä opiskellut hevostenhoitajaksi 2009-2012 ja Warri on mullekin tuttu polle! Jään blogiasi seuraamaan, kun tämän taas löysin.

  VastaaPoista