maanantai 21. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen ryhmätunti kentällä! :) + KUVIA!

Juu kuten otsikko sanoo, niin tänään pidettiin ryhmätunti, ensimmäistä kertaa tänä vuonna kentällä. :-) Kaikki kuvat on ottanut äiti. sanokaa suoksikkinne.
1
2
Menin Paulilla. Alkukäynnit käveltiin 2 kierrosta molempiin suuntiin, sitten kokosimme ohjat ja aloimme hidastaa käyntiä, molempiin suuntiin ja pysähdykset. 
3
4
5
6

Sitten nostimme ravin, ravaten uraa pitkin, molempiin suuntiin kierroksen ja siiryimme sitten käyntiin, ja keksiympyrälle, alkaen suurentaa ja pienentää sitä, molemista suunista.
7
8
9
10
11
12
13
14
Siiryimme uralle ravaileman, vasemassa kierroksessa ja 2 kierroksen jälkeen vahidoin Nooran ratsastajan kanssa hevosia, sillä Norppa ei halunnut liikkua eteen kunnolla tai nostaa ravia.
15
16
17
18
19
21
22
23
Kyllä se mullekin jäkätti aluksi, mutta mä jäkätin takas, ajattelin eteen ja Norppa- neiti alkoi toimia. :)
24
25
26
27

10 kommenttia:

 1. 10,13 ja 24 oli mielestäni tosi kivoja! Muutenkin ihana postaus taas! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Mimmi. Itse tykkään näistä: 5, 15, 22, 25

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit, mä olin heti teiän tunnin jälkeen tuolla (tai ainakin teiän tuntilaisia oli siellä), ja ehkä näinkin sut! En ollu varma et olitko se sä mutta... Saatettiin ajaa teiän ohi, jos te kävelitte sitä lyhyttä pihatietä pitkin. Lisäks yks teiän tuntilainen autto mua laittamaan Sennaa, joka oli tosi kiva!:) Harmi etteen oll varma, olisin voinut vaikka moikata!:D Käytkö sä joka maanantaina tunnilla?:) Jos käyt niin voitais vaikka joku kerta morjestaa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatoin se minä olla, ja se joka sua auttoi oli, Sennan hoitaja, Eve. Mut en usko että olin siellä pihatiellä, mut kentällä saatoit nähdä. :) Ja olen joka Ma tunnilla ja talilla seiskaan asti, hoidan Paulia. Ja olen myös Pe talilla, jolloin mulla on yksäri, ja hoidan silloin Pihllaa. Jos näet siniset ratsastushousut omaavan pyörremyrskyn hyörivän talin käytävällä ja Paulin karsionassa Maanatisin, niin se olen minä :) Saa tulla rohkeasti juttelemaan, en mä pure. ^ ^

   Poista
 4. Minä menin virossa Peiliä ja väriä hevosella. se oli kivaa. kannattaa kokeilla. samalta tallilta suomeen on tuotu muitakin hevosia.
  hauskan näköinen toi kuva. Leirillä minä hieroin sitä uutta tammaa Gemmaa.Gemma oli että ah ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Me harvoin /jos koskaan leikitään mun ryhmätunnilla. Mikä noista kuvista?

   Poista
 5. itse asiassa kaikki noi sun kuvat on mahtavia! en osaisi valita yhtä tiettyä.

  VastaaPoista
 6. no kaikki noi kuvat.23 ja 24 on parhaat mut kaikki on hyviä!

  VastaaPoista
 7. juuri niin! olen kerran jutellut Jennyn kanssa lyhyen aikaa mut hän ei ehkä enää muista mua.minullekin voi jutella silloin kun minut tallilla näkee.en pure tai potki.

  VastaaPoista
 8. sä olet mestari! minä haluaisin olla yhtä tunnettu kuin sä!

  VastaaPoista