Bannerikisan tulokset.

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kuten otsikko sanoo tässä tulevat bannerikisan tulokset. Osallistujia oli aluksi 2, mutta sitten sain s-postiin banneriin, vielä Elisalta, joten valinnan varaa ainakin on. ;) Bannerit olivat hyvin samalaisia, ainakin kuvien perusteella.
Huomasi heti että tietyt kuvat olivat suosittuja, kuten varmaan huomaatte. Valinnan vaikeus oli kova, joten katsotaan mitä tästä tulee. :) Jos en osaa päättää mikä on paras, niin voin kyllä käyttää kaikkia ja luultavasti käytänkin, myöhemmin.

Tämän ensimmäisen bannerin on tehnyt Elämäni valttikortti.-nimistä blogia kirjoittava 17-vuotias Mimmi, jonka blogia tykkään seurata. Mimmi kirjoittaa hevosensa Ässään kanssa touhuilusta ja kehityksenä ratsastajanaan. Kaksikon edistystä on todella kiva seurata.

Banneri tekee mielestäni oikeutta blogini otsikolle. Se on yksinkertainen ja huolella tehty.
Mustavalkoinen tausta on jotenkin... En osaa sanoa, mutta siitä tulee sellainen jännä fiilis. ^ ^
Kuvia on juuri sopivasti ja rajaus on huolellinen. Mimmi on tehnyt samalla tavalla oman bloginsa bannerin.
Myös Elisa osallistui, bannerikisaan. http://ratijajarale.blogspot.fi/ Joka oli myös, hyvin miellyttävä yllätys. Se tuli hieman myöhässä, mutta otin sen mukaan koska Elisa ei ollut saanut sitä lähetettyä, koska sähköposti ei ollut kuulemma toiminut. En usko että Elisan blogi kaipaa sen suurempia esitteylyjä, mutta esittelen sitä silti lyhyesti.

Blogin päätähdet ovat 2 lv hevosta Ratija ja Rale. Elisa kisaa sekä koulussa että esteillä molemilla hevosillaan. Blogissa pääsee mukaan ratsastuselämän ylä- ja alamäkiin. Elisa pitää mielestäni sopivaa postaustahtia, postauksia tule ei liikaa kerralla, eikä liian vähän. :)

Blogi arvostelu. Blogi on hyvin sopusuhtainen, kuvia ei ole likaa. Rajaus on onnistunut hyvin ja pidän erityisesti noista pikkukivista ja tuosta sydämestä ja myös tuosta kuvioinnista vasemassa alareunassa. :) <3


Tämän bannerin teki Aivi eli laura, jonka blogin löydät täältä: http://laurakynsilakathevoset.blogspot.fi/
Blogi kertoo, 14-vuotiaan tytön elämästä. Blogissa seikkailee hänen kaverinsa Elisan http://ratijajarale.blogspot.fi/ hevoset. Suosittelen käymään. Lauran osallistuminen tuli yllätyksenä, mutta iloisena sellaisena.

Mutta nyt arvosteluun. Banneri on kiva kesäinen ja nuo kulmassa olevat pikkukuvat ovat kiva lisä, muuten banneri olisi ehkä jopa liian yksinkertainen ja tylsä. Kuvien rajaus on todella hyvin onnistunut, mikään kohta ei ole jäänyt vahingoissa ulkopuolelle. Todella kiva ja yksinkertainen idea.


Ja nyt kerron voitajan, joka on........

Aivi! Hänen bannerinsa on oleva tästä lähin minun blogini banneri. ^ ^ Kiitos kahdelle muulle osalistujille, käytän kyllä lähitulevaisuudessa teidänkin bannerita. :)



Lauran blogin arvostelu!

Lauran/Aivin blogi kertoo 14 -vuotiaan tytön elämästä, iloista ja suruista. Blogissa seikkailevat niin Lauran kaverin hevoset, kuin hänen 2 kissaansa ja kaksi koiraansa. Laura harrastaa blogauksen lisäksi mm. Ratsastus, keppihevoset, ja ja lukeminen. Tällä hetkellä blogia hieman hiljainen, mutta eiköhän se toivottavasti, pian herää eloon.

Blogin ulkoasu: Ulkoasu on yksin kertainen ja siisti, siinä ei ole mitään turhaa. Tausta sopii todella hyvin banneriin.

Banneri. Banneri on yksinkertainen ja nätti. Otsikko on myös hyvin kaunis.

Muuta en nyt keksi. Toivottavsti tämä kelpasi. :)

http://laurakynsilakathevoset.blogspot.fi/

5 kommenttia:

 1. Hitsit, mäki olisin halunnu osallistuu mut sain sen Photoshopin vasta tänään:(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ella, voit kuitenkin lähetää minulle sen kun se valmistuu, voin laitaa sen seuraavaan bannerkisaan :) Käykö? Ja minulla on myös kysymyspostaus meneilaan, jos haluat kysyä jotain. ^ ^

   Poista
 2. Tuossa nimessäni on kirjoitus virhe. Se on Aivi ei AIvi mutta ei se haittaa. Lisäksi minä olen 16 en 14 mutta ei se mitään :). En arvannut että voisin voittaa vielä kun näin nuo muut osallistujat. Tämä oli iloinen yllätys ja piristi päivääni oikein kunnolla :D

  VastaaPoista
 3. mä tykkään ite tuosta ensimmäisestä eniten :)

  VastaaPoista