Arvostelun tulokset.

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Laitoin nämä, päinvastaisessa järjestyksessä, ku ne on linkitetty. (löpinät…) = mun kommentit. ^ ^
En saanut nyt bannereita tähän mutta tämä saa kelvata nyt tälläisenä. Kiitos kaikille jotka linkitivät bloginsa minun arvosteltavaksi.

HUOM! Haluan vielä kerran sanoa, että nämä ovat omia mielipiteitäni ja pyydän ettei kukaan ottaisi tästä nokiinsa. P.s Tiedän että tämä tuli myöhässä, mutta annatehan sen anteeksi??? *koiranpentu ilme*.


1 Himalajalla. http://himalajalla.blogspot.fi/

”Olen Vikke, 14-vuotias tyttö Jyväskylästä. Olen luonnostani blondi, mutta olen värjännyt hiukseni kuparinruskeiksi, eli olemme Himpun kanssa nyt samiksia. Kirjoitan blogissani hevosestani Himalaja Sarasta ja sen koulutuksesta…” 

Tämä blogi on ihanan! Viken ja Himpun arkea on todella kiva seurata. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja muutenkin blogia on kiva lukea. Ihastuin ensimmäisenä tämän blogin nimeen, se mukavan erikoinen ja ainutlaatuinen ja se kertoo jo aika paljon blogin sisällöstä.


Plussat:

+ Postauksia tarpeeksi useasti. (Ainakin mun mielestä.)

+ Joka postaus on mielenkiintoinen.

+ Harvoin kuvattomia postauksia. 

+ Banneri ja ulkoasu ovat upean syksyiset (tällä hetkellä) ja sopiva hyvin yhteen.

+ Upeita kuvia.

+ Videoita on harvakseen, mutta ne ovat hyvälaatuisia.


Miinukset:

Ei miinuksia. ^ ^2 Odys ja Niki.  http://odysjaniki.blogspot.fi/

”Blogi sivujen takana kirjoittelee kohta 22- vuotias naisen alku Turusta, joka opiskelee tällä hetkellä Turun ammatti-instituutissa korikorjaaja- automaalari linjaa. Odys II "Odi" on Wielkopolski ruuna, joka on syntynyt 2005. Odi on kolmas oma hevoseni.”

Törmäsin tähän blogiin oikeastaan tuossa, blogien linkityksessä ensimäistä kertaa ja se vaikuttaa ihan kivalta mielenkiintoiselta. Odin ja Nikin tavoitteet ovat treenata ja kehittyä esteillä ja koulussa. 

Vaikka blogin sivut ovatkin väriltään harmaa, se sopii todella hyvin ulkoasun kanssa yhteen. Banneri on yksinkertainen, siinä ei ole mitään turhaa ja blogin nimi kertoo jo hieman sisällöstä.


Plussat:

+ Kuvat hyvälaatuisia ja selkeitä.

+ Posaukset kiinnostavia.

+ Teksti selkeää ja helppolukuista.


Miinukset:

- Ei videoita.3. Haaveena hevonen.  http://venlajaannika.blogspot.fi/

”Olen Pohjois-pohjanmaalla asuva 2001 vuonna syntynyt tyttö. Nimeni on Venla Eveliina ja lempinimeni on Venkku. :) Harrastuksiini kuuluu ratsastus ja huilunsoitto. Käyn ratsastamassa Sarin tallilla, Rantsilassa ja lempihevoseni on siellä Price joka vielä aikaisemmin oli inhokkihevoseni. :D” 

”Nimeni on Annika, olen 12-vuotias tyttö ja käy myös joka toinen tiistai ratsastamassa Sarin tallilla mutta eri aikaan kuin Venla. En harrasta mitään muuta ratsastuksen lisäksi. Oon ratsastanu n. 1½ vuotta säännöllisesti Sarin tallilla. Mun lempihevonen on Aziza.”


Törmäsin tähän blogiin myös tuossa, blogien linkityksessä ensimäistä kertaa ja se vaikuttaa ihan kivalta mielenkiintoiselta. Annika ja Venla kirjoittavat joskin harvoin, mutta mielenkiintoisesti ratsastuksestaan. 

Plussat:

+ Teksti on helppolukuista.

+ Postaukset useasti tarpeeksi pitkiä ja mielenkiintoisia. 

+ Paljon videoita ja kuvia.

+ Ulkoasu ja banneri ovat yksinkertaisia.


Miinukset

- Linkkien väri.
4. Hevostellen eteenpäin. eerikavenla.blogspot.com

”Harrastan ratsastuksen lisäksi pianonsoittoa, musiikinteoriaa ja kuoroa. Olen 11-vuotias ja
viidennellä luokalla. Olen harrastanut säännöllisesti ratsastusta syksyllä vuoden. Nykyään en käy säännöllisesti ratsastamassa, vaan aina silloin, tällöin. Lempihevoseni tallilla on Mona. Eerika.”


”Olen Pohjois-pohjanmaalla asuva 2001 vuonna syntyinen tyttö. Olen siis kuudennella luokalla. 
Nimeni on Venla Eveliina ja lempinimeni on Venkku. :) Harrastuksiini kuuluu ratsastus ja huilunsoitto. 
Käyn ratsastamassa Sarin tallilla, Rantsilassa ja lempihevoseni on siellä Price joka vielä aikaisemmin oli inhokkihevoseni.” :D

Törmäsin tähän blogiin myös tuossa, blogien linkityksessä ensimäistä kertaa ja se vaikuttaa ihan kivalta mielenkiintoiselta. Tytöillä on myös tässä blogissa ihan kivasti videoita, vaikkakin osa on samoja, mitkä on jo haaveena hevonen –blogissa. 


Plussat:

+ Melkein joka postauksessa kuvia tai video.

+ Mielenkiintoisia postauksia.

+ Teksti on selkeää ja helppolukuista.


Miinukset
 
Ei miinuksia.
5. Pallero & Hansu and Nuppu. puskapullat.blogspot.com

”Minä eli Tiina. Olen ratsastanut koko ikäni koska isäni on hevosihminen.. Lillu niminen Ex-ravuri opetti minulle ratsastuksen perusteet. Lillu oli meillä 24 vuotta ja ikää sillä oli laukatessaan vihreämille niityille 27 vuotta, joten oli vanha pappa, Lillu oli myös isäni kanssa parissa elokuvassa.. ;( Ikävä on kova.. Tänä kesänä kävin esteiden alkeet leirin joten esteitä osaan hypätä.. Käyn siis Paakkilan tallilla ja voin sanoa että on paras talli :) Omistan itse siis Palleron, Hansun ja Nupun.”


Kuten kahteen edelliseen blogiin, tähän törmäsin myös linkityksen kautta. Ihan mielenkiintoinen löytö. 
Blogi kertoo Tiinan ja tämän kahden ponin ja yhden koiran elämästä.


Plussat:

+ Banneri yksinkertainen.

+ Kuvia on melkein joka postauksessa.

+ Teksti on selkeää ja mielenkiintoista.


Miinukset

- Ei ole suositut teksti osiota.

- Harvasti videoita.6  Huckleberries. http://sghuckleberry.blogspot.fi/

”Olen 12-v tyttö, Etelä-Suomesta, nimeltä Suvi. Harrastuksiini ei kuulu tällä hetkellä mitään muuta kuin ratsastus, jota olen harrastanut vasta vuode. Ratsastus tuntuu ainakin tällä hetkellä ehdottomasti parhaimmalta harrastukselta. Minulla ei ole omaa hevosta, mutta haluaisin sellaisen, mutta se ei ainakaan tällä hetkellä ole mahdollista edes ratsastustaitojeni perusteella, koska en ole vielä kokenut ratsastaja, mutta rahakin on toki toinen ongelma. Huckle on ollut hoitohevoseni viime vuoden lopusta lähtien ja toivottavasti on vielä pitkään!”

En muista miten törmäsin tähän blogiin, mutta se vaikutti hyvin mielenkiintoiselta joten päätin alkaa lukemaan tätä. Suvin ja Hucklen edistymistä on mukava seurata ja postauksia tulee miellyttävän usein videoiden ja kuvien kera. Banneri on yksinkertaisesti tehty ja siinä on isot kuvat. Ulkoasu sopii väreiltään hienosti banneriin.


Plussat:

+ Postauksia useasti.

+ Kuvia / videoita melkein joka postausksessa.

+ Isoja ja selkeitä kuvia.


Miinukset:

- Hevoskuvien yksitoikkoisuus.7. Elämäni valttikortti. http://mimmijavuoksi.blogspot.fi/

”Olet saapunut blogiin, joka kertoo kouluratsukon arjesta. Blogia kirjoittaa 16-vuotias tyttö ja blogin päätähtenä toimii 6-vuotias ruuna, Ässä. 
Arkeemme mahtuu treeniä, valmennuksia, hauskanpitoa ja kisoja, sekä onnistumisia kuin myös epäonnistumisia. Yhteistyötä takana meillä on vasta puolisen vuotta joten vielä on pitkä ja kivinen matka edessä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan seuraamaan tavoitteellisen ratsukon elämää! Toivottavasti viihdyt!”

Tätä blogia olen seurannut varmaan kohta vuoden? En muista tarkkaan, että milloin aloitin, mutta se oli vielä Vuoksin aikaan. Mimmin ja Ässän kehitystä ja elämää, on todella ihanaa seurata. Mimmi on aina iloinen ja positiivinen ja Ässä niin ylisuloinen otus, ettei ihan heti toista löydy (Futura, Voitto. ^ ^) En keksi oikein muuta sanottavaa, paitsi että tämä ratsukko on yksi suosikeistani. <3


Plussat:

+ Kuvallisia postauksia on usein.

+ Teksti on helppolukuista

+ Postaukset ovat usein kuvallisia.

+ Kuvat ovat selkeitä.

+ Usein videoita.


Miinukset:

Ei ole.8. Lämppäreiden ohjissa.  http://hevosmiehetbloggaa.blogspot.fi/

”Tätä blogia kirjoittelee ylä-astetta käyvä tyttö, joka harrastaa ratsastusta nyt viidettä vuotta. 
Elämääni kuuluu vuokrahevoseni Bessi, ja tietysti bloggaaminen! ” - Emilia -

Tämä on myös yksi niistä blogeista, joihin törmäsin myös linkityksen kautta. Ihan mielenkiintoinen löytö. 
Blogi kertoo Emilian ja tämän kaverin harrastelusta kahden lämppärin kanssa. Mielenkiintoinen erityisesti niille, jotka tykkäävät lukea lämminverisistä ja niiden kanssa touhuamisesta. 


Plussat:

+ Joka postauksessa on kuvia.

+ Banneri on yksinkertainen.


Miinukset:

- Postauksia tulee harvoin

- Ei videoita.

- Ei suositut tekstit osiota.

- Ulkoasu on hieman tylsä.

3 kommenttia:

  1. Kiitos arvioinnista! Oli kiva saada hyvää palautetta. :)
    Pakko myös sanoa että sulla on kans tosi ihana blogi! :)

    VastaaPoista
  2. Sulla on upeita kuvia.mun lemppari oli just Doris.miks Doris on myyty?! se oli niin söpö.

    VastaaPoista