2.11 / 3.11 2013 Tämän vuoden vikat koulukisat.

maanantai 11. marraskuuta 2013

Perjantai. Saapuminen Huittisiin, majoitus ja ensimmäinen tunti.


Heräsin aamulla klo 07:73, petasin sängyn ja vaihdoin päivävaateet, jonka jälkeen otin aamulääkkeet ja söin aamupalaksi viilin ja grillileivän. Sitten pakkasin loppuun.

Klo 10.35 lähdettiin äidin kanssa, ajamaan kohti tapaamispaikkaa, joka oli Järvenpään Jyskyn pihalle, jossa vaihdoin tavarani, sekä itseni Tarjan autoon ja lähdettiin hakemaan Eveä, jolla oli 2 isoa kassilista kamaa.
Oli siinä kiva sullominen, koska mulla ja Tarjalla oli jo omat kassit ja Tarjan auto ei oo mikään paku tai farmari.

No saatiin me lopulta, kaikki asteltua autoon jotenkin ja lähdettiin pitkälle ajoreissulle Humppilaan, jossa me pysähdyttiin syömässä.
Ruoka oli parasta ja jälkiruoka vielä parempaa. Suosittelen käymään, jos haluaa kunnon kotiruokaa. ^ ^


Ruuan jälkeen käytiin vielä hotellihelpotuksella ja lähdettiin jatkamaan matkaa Huittisiin. Perillä, käytiin kysymässä mun ja Even majoitus, ja kun se oli selvillä, niin hypättiin takas autoon ja käytiin viemässä ensin Eve omalleen ja mut sitten.

Majoituksen jälkeen mä petasin sängyn, purin osan tavaroista ja olin myöhästyä tunnilta joka oli klo 15:00 -16:00.

Menin Taysonilla, joka oli alusta lähinten, kun ihmisen mieli, vaikka mua aluksi jännittikin.Harjoittelimme ravipääty- ja keskiympyröitä, ja tervehdykseen tuloa. Poika jäi jatkamaan, vielä joten vaihdoin vain ohjat.


Lauantai.

Aamupäivän, tunnin menin Matilla, jolla en ole mennyt pitkään aikaan. (En edes muista että milloin olen mennyt sillä viimeksi.)

Mutta en jännittänyt sillä niin kuin Tauskilla. Harjoittelimme aluksi sitä, samaa eli raviympyröitä, tervehdykseen tuloa.

Ja Tarja laukkautti mua pääty-ympyrällä, molempiin suuntiin, vaikka mä en odes kisannut laukka luokassa, mutta ei se mitään, sillä Matin laukka on ihana.


Iltapäivällä Sain Tikrun, jolla meni viimeksi kesällä, leirillä ja olin mielessäni toivonut sitä. Ihanaa olla vielä näin kevyt ja lyhyt, että voi mennä, vaikka koko elämänsä, Tikrun kokoisilla poneilla.

Nyt itse tuntiin. Harjoittelin viiden ratsukon ryhmässä mm. Kulmavolteja joka kulmaan maapuomin ympäri, käynissä ja ravissa molempiin suuntiin.Sitten tervehdykseen tuloa. ja keskiympyrää laukassa molempiin suuntiin.


Lopputunista kaikki harjoittelivat vielä, yksitellen radat läpi.

Sunnuntai kisat.

Mun verkka oli klo 10.30 ja olin myöhästyä siitäkin. Onneksi ehdin, sillä Tauski oli jo valmis. Mun piti vain vaihtaa pojalle ohjat ja laitaa itseni valmiiksi. Sitten odottelin vielä kolme- neljä minuuttia kunnes saatiin lupa lähteä maneesille.


Verkka oli niin kuin aina vanhassa, Kristan maneesissa ja kisat Arton areenassa.
No verkka meni muuten hyvin, mutta Tauski säikähti, kun joku meni / tuli ilmoittamatta, (viheltäen.) ovesta.

Mutta, korjasin asian sillä, että tein pariin kertaan pääty-ympyrän ovipäätyyn, jolloin poika rentoutui vähitellen. Kehuin ja jatkoin sitten heti, toiseen päätyyn, poistaen siten paineen.

Kisat menivät niin kuin oli suuniteltukin. Aluksi kun, ravailin uralla ja odotin että tuomarit olivat valmiit, niin poika säpsähti, kerran, mutta ei oli muuten ihan nätisti. Yleisöä piti vielä vähän tuijotella, mutta muuten se oli nätisti. Sitten menin kahden radan ajaksi seisomaan varikolle aidan taakse. 

Mun vuoron tulessa, menin radalle ja ravasin molempiin suuntiin. Sitten aloitin radan, joka meni todella hienosti vaikka Tauski tuijottelikin, hieman yleisöä, mutta ei muuten välittänyt. Voitin oman luokkani johon olen hyvin tyytyväinen. Ja niin oli Tarjakin. ^ ^ Kuvat (c) Erna Tanila.

Kisapaperi:

7 kommenttia:

 1. Onnea voitosta! :) ja kiva postaus muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimmi. Video tulee kun, saan loputkin kuvat itselleni.

   Poista
 2. Aaa! Aivan tosi ihana tää syksyinen ulkoasu ja onnea voitosta! :3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. ja sä oot lupaava nuori ! toivottavasti kuulen susta jatkossakin! olet niin hyvä ratsastaja.onnea ja menestystä sulle.

  VastaaPoista
 4. usko tai älä mut laamatilalla on samanniminen kissa.

  VastaaPoista
 5. ja se on muuten tyttö.ihan totta!

  VastaaPoista