lauantai 16. marraskuuta 2013

Viikon 46 ratsastukset.


Ma ja Pe tunnit.

Maanantaina, menin pitkästä, pitkästä aikaa Doriksella. Teimme raviympyröitä ja ravi-käynti siirtymiä. Alkuun ravasimme uraa pitkin molempiin suuntiin.

20. 6 -12
Dorppa kyseli aluksi, että onko pakko, mutta en huomannut sitä vaan komensin sitä eteenpäin. Teimme myös ravipääty-ympyröitä. Ja huomasin alkavani luottavani Dorikseen jälleen.Perjantaina sain kokea jälleen uuden hevoskokemuksen, nimittäin perjantaina Sain mennä ensikertaa Pihllalla. Ensin kävelin uralla, pitkin ohjin vaihtaen kerran suuntaa.
Sitten otin ohjat ja nostin ravin, joka oli aluksi hankalaa istua, kun Pihla ei nostellut kaikkia jalkojaan, joten lisäsin hieman vauhtia.

Ongelmia tuotti myös se että, Pihla koetti jäädä roikkumaan ohjaan ja se oli hurjan raskasta mun käsille, joten aloin houkutella sitä polkemaan paremmin alleen ja nostamaan päänsä.Kun olin ravannut monta kertaa, molempiin suuntiin niin siirsin hetkeksi käyntiin, antaen hengityksen tasaantua. Sitten nostin ravin ja aloin nostella laukkoja.

Tähän väliin on pakko hehkuttaa et, Pihllalla on aivan mahtava laukka! Ihan luonnottoman ihanan, tasaisen äänetön laukka. ^ //// ^ <3

Vasemmalle Laukka nousi helpommin, mutta Oikeaa en saanut nousemaan, mutta sitten vaihdoin suunnan ja nostin, laukan vasemmalle.

Ja ensi Pe treenaan Su kisoihin, en kerro vielä että mitkä kisat ne on. Kerron sen lauantaina, saatte siihen asti, ensin vähän arvailla. HUOM! tänne voi edelleen linkitää niitä blogiosoitteita.

2 kommenttia: