Tämän vuoden viimeinen ratsastus Nooralla. Iso kuvapostaus. :)

tiistai 29. joulukuuta 2015


Kuten otsikko sanoo, eilen kävin tämän vuoden viimeisella tunnilla. Tapasin myös Liisin entiset omistajat. Matildan ja Elinan. Molemmat tytöt olivat kivoja. Ja he pääsivät myös osallistumaan, tallipuuhiin auttamalla minua laittamaan hevose ja ponipojan valmiiksi irtojuoksutukseen.

En pääsyt näkemään kuin Nooran juoksutuksen mutta ei se mitään, pääaasia että näin edes sen.ja sain parit kuvat. tässä on osa minun, osa Elinan ottamia kuvia.

Huomaisitte varmaan pelkästään jo laadustakin että mitkä ovat minun ja mitkä Elinan. :) Mutta mä nyt laitan niihin joko tapauksessa että kuka otti minkäkin kuvan.

1 (c) Elina

2 (c) Elina

3 (c) Elina

4 (c) Elina

5 (c) Elina

6 (c) Elina

Tästä eteenpäin irtojuksutus kuva (c) minä.

7

8

9

10

11

12

13

14

15


16

17

18

19

Sitten kun kello oli 14:17 aloin laittamaan Itseäni kuntoon ja sitten Nooraa. Norppa oli ilahduttavan hyvällä päällä, kun laitoin sitä kuntoon. Pari kertaa jouduin keskustelemaan käytöstavoista, mutta muuten tamma oli ihan kivasti.

Kaikki kuvst tästä lähtien (c) Elina./ Matsku.

1

2

3

Mneesissa tiukensin vyötä, ensin maasta käsin ja sitten kiipesin satulaan, kiristäen vyötä vielä selästä käsin ja mittasin jalkkkarit sopiviksi.

Teimme ensin kolmikaarista kiemuraa ja suoralla uralla teimme pohkeenväistöä käynnissä. Parin käyntikierroksen jälkeen teimme saman ravissa. Aluksi menin ilman raippaa, mutta lopulta kun ravi ei tahtonut pysyä yllä, niin valkku pyysi mulle raipan, joten sen kanssa sitten mentiin koko tunti, mutta ihan hyvä vaan.

4


5

Sitten vaihdoimme suutaa ja jakaanuimme kahdelle raviympyrälle, jossa Norppis kokeili mun hermoja jumittamala ja peruuttamalla, mutta san oin aikas tiukasti et nyt menet eteen niin se antoi periksi ja liikkui lopputunnin ilman ongelmia.

6

7
Seuraavaksi jatkoimme uraa, siirryimme käyntiin ja vaihdoimme täyskaarrolla suunnan ja aloimme tekemään pohkeenväistöä C:stä oikealle kohti ura ja uralla sai nostaa joko laukan tai ravin ja jatkaa seuraava pitkä sivu.

Sitten jatkoimme uralla, niin että teimmo joko avoa tai sulkua, ensin käynnissä sitten ravissa. Mun kohdalla se ei taas sujunnut ollenkaan, koska en ollut tehnyt avoja tai sulkuja pitkäään aikaan, joten meno oli myös sen näköistä. Lopuksi vielä laukkasimme uralla 2 kerrallaan molempiin suuntiin

8

9

10

11

12

13

14

15
16
17

19

Mitäs piditte tästä postauksesta? Löytyyikö lempikuvia? ja anteeksi osan kuvien keltaisuus. ^ ^ Mutta Norppis oli super. :)

Ensi viikoon ja vuoteen 2016!

p.s Minkälaisia postauksia haluaisitte ensi vuonna? minkä postauksen haluaisitte aloittavan ensi vuoden? Toiveita saa heittää! :) kommentti kommentista, lukija lukijasta.

7 kommenttia:

 1. Tästä tuli kiva postaus!! Ja oli kyllä kiva nähdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin mustakin, Toivottavasti nähtäisiin ensi kesänä uudestaan ja useammin. :)

   Poista
 2. Tosi hyvä postaus ja toi viimenen kuva on mun lempparikuva tästä postauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista. Kiva että löytyi lempikuva.

   Poista
 3. Kiva postaus! Teidän meno näyttää omaan silmään myös todella kivalta! :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia! Itse tykkäsin eniten noista irtojuoksutuksen laukkakuvista ja tuosta teidän yhteiskuvasta (viimeinen kuva)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Milla. Ne on myös mun yhdet suosikit. :)

   Poista