Joulukalenteri 17 luukku

torstai 17. joulukuuta 2015



Lempi TV sarjat.

1. Castle

Mä hulaanuin tähän sarjaan. heti ensimmäisen mainoksen nähtyäni päätin alkaa katsomaan, Castlea. Enkä kyllä päätöstäni kyllä ole katunut. Jäin niin totaalisesti koukuun, enkä irti pääsyt, enkä kylläkään halunnutkaan. Sarjan hamot ovat niin ihania, varsinkin Castle ja Kate <3<3<3<3<3<3<3 ovat niin mainoa pari. Monta kertaa on tullut naurettua ja itkettyä tätä sarjaa katsoessa. Miksi se piti jäädä tauolle, juuri sillä inhottavan piinavalla tavalla!!!!!???? (Castle kosi Katea!!! O.o  Mä en kestä, en vaan kestä!)

Castle title card.png
Kuva C Wikipedia
Castle seuraa kuuluisan rikoskirjaillija Richard Castlen (Nathan Fillion) elämää tämän päätettyä kirjasarjansa sen päähenkilön kuolemaan. Castle kutsutaan mukaan auttamaan NYPD:ia kopiomurhaajan tapauksessa, jossa murhaaja imitoi Castlen kirjoissa tapahtuneita murhia. 



Niinpä Castle, joka kiinnostuu Beckettista potentiaalisena hahmona uudelle kirjasarjalleen, käyttää yhteyksiään kaupunginjohtajaan ja saa luvan alkaa seurata Beckettin tiimin murhatutkimuksia. Beckett ei alun perin lämpeä Castlen idealle, mutta lopulta hyväksyy tämän osana tiiminsä tutkimuksia. 



2 Criminal minds
Sarja keskittyi kahden ensimmäisen tuotantokauden ajan Jason Gideoniin (Mandy Patinkin) ja Aaron "Hotch" Hotchneriin (Thomas Gibson) sekä heidän tiimiinsä. Gideon kuitenkin poistui sarjasta toisen tuotantokauden jälkeen, ja hänen tilalleen tuli David Rossi (Joe Mantegna). Muut tiimin jäsenet ovat tohtori Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), Derek Morgan (Shemar Moore), Jennifer "JJ" Jareau (A. J. Cook), Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) ja Emily Prentiss (Paget Brewster), joista viimeisin tuli sarjaan toisen tuotantokauden alussa Elle Greenawayn (Lola Glaudini
) poistuessa sarjasta.



Criminal Minds on trilleri profiloijien erikoisyksiköstä, joka analysoi äärimmäisen kieroutuneiden sarjamurhaajien psyykeä ja yrittää ennakoida heidän seuraavat iskunsa.
Kun rikostutkimukset ovat täysin umpikujassa, FBI turvautuu Quanticossa sijaitsevaan käyttäytymisanalyysiyksikköön. Yleensä rikostutkinta keskittyy todisteiden tutkimiseen, mutta tämä yksikkö tutkii rikoksen tekijän käyttäytymistä ja karsii sen perusteella rikoksesta epäiltyjen listaa. Profiloijat yrittävät ymmärtää rikoksen tekijän mielenliikkeitä – eivät tutkimalla todistusaineistoa laboratoriossa, vaan perehtymällä tekijän käytökseen niin rikospaikoilla kuin asuinympäristössä tai työpaikalla

Anteeksi tämän luukun lyhyyys, mutta kun en keksinyt muita sarjoja nyt tähän. Näitä kahta sarjaa seuraan tiiviimmin tällä hetkellä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti