torstai 28. toukokuuta 2015

Viimeiset isoa kisat ennen Losia. 8.- 10.

Näin on, Huttisten kisat olivat viikolla 19. 8-10.5  äitienpäivä viikonloppulla. Kerron suurpiirteittäin, miten viikonloppu meni.


Perjamtai

Lähdimme kotoa  noin 13.10, pysähdyimme Humppilassa 11.25. Kävin lenkittämässä koran, jonka jälkeen soimme autossa välipalan ja kävimme ostoksilla.


Saavuimme Huttisiin noin 13.17 ja vein tavarani, päätalolle, jossa yövin. Alunperin minulle piti tulla huonekaveri, mutta asuin lopulta yksin, mutta ei se haitannut. Kun olin saanut tavarat paikoilleen, vaihdoin ratsastushousut.

Tuntini alkoi 15.00. Olimme etukentällä. Menin Sanni-ponilla. Alkuverkassa teimme käynnissä pysähdyksiä ja pääty-ymppyröitä. Sanni "pelkkäsi" kentän C -päädyn yhtä kulmausta, eikä ollut millään tahtonut, mennä sinne, mutta sitkeydellä ja päädyssä pyörimisen jälkeen, sain sen lopulta menemään kulmasta ilman ongelmia.


Sitten aloimme ravailemaan, tehden pääty-ympyröitä ja pysähdykset keskellä suoraa uraa. Seuraavaksi aloimme tulemaan käynissä ja ravissa keskihalkaisijalle, kääntäen aina eri suuntaan.


Lauantai

Aamutunti oli 9.30 Menin aamulla Tikrulla. Teimme ensin, käynnissä joka kulmaan voltin, sen jälkeen ravissa. Sitten jäimme C-päätyyn ympyrän ravissa ja nostimme laukan, laukaten aina puolikaan ympyrän jonka jälkeen, laukkasimme koko ympyrän.

Sitten teimme keskihalkaisijalle tuloa, käynissä ja ravissa. Lopuksi harjoittelin raviohleman 2.sen läpi pari kertaa.
Iltapäivällä ratsastin Farinellillä ja harjoittelin Special Olympics 2015- laukkaohjelman, pariin kertaan läpi. Fartsu oli niiin hieno tyttö. 

Vaikka mä vähän jännitinkin, mutta ihan turhaan. :) Farinelli ei välittänyt, vaikka maneesi kitisi ja paukkui, tuulen takia ja traktori ajoi seinän takana.

Sunnutai. 

Sunnuntaina alkuun näytti siltä että, kista siirtyisivät maneesiin kesken kaiken, mutta onneksi sadetta ei tullut paljon ja jatkoimme kisat kentällä, lopuun asti. :)

Heräsin jotain puoli seitsemän pinnassa, vaihdoin kisavaateet ylle, laittoin kevyet suojahousut valkoisten päälle ja pakkasin kassiin jo kaikki sellaiset tavarat ja vaateet, mitä tiesin ertä en tarvinnut enään. Jätin vaihtovaateet, sängyn päälle.
Sitten kävin syömässä aamupalan, ja tarkistamassa kisojen lähtölistan. Menin ravi 2 sen Tikrulla ja laukka ohjelma 2015 Farinellillä. Katselin käyntiluokkaa ja seurustelin kavereiden kanssa, hetken ennen kun meni kaverin kanssa laittamaan ensimmäisen kisaratsuni valmiiksi.Aloitin harjan laittamisesta ja laitoin sen verkolle, koska se oli ainoa kamppaus, minkä minä osaan hyvin. Sitten aloin laittamaan ponille kampeet päälle. :)
Lopulta sain luvan lähteä kentälle, nousin selkään ja verkkasin neljän muun ratsukon kanssa. Tein pari pysähdykset, käynnissä ja ravissa ja myös parit peruutukset. :)
Sitten menin varikolle, jossa odotimme kahden radan verran, jonka jälkeen pääsimme radalle, jonne otin raipan mukaan varmuuden vuoksi.

Rata alkoi sujuvasti, mutta sitten Tigger alkoi temppuilemaan, se oli aivan käsittämättömän tahmea. Kun piti tehdä koko rata leikaa ravissa ja esitää 3-5 askelta keskiravia, niin poni hyppäs laukalle. Voi että otti päähän, ja kun sain takas raviin ja yritin uudestaan, en saanut siitä enään mitään irti. :(


yhteispisteet ja prosenttit. 190 / 60, 56%Laukka meni omasta mielestä paremmin, Farinelli oli hienosti kuulolla ja eteni hienoti omalla moottorilla. Laukka nousi todella hienosti ja juuri silloin kun piti. Olen Fartsuun todella tyytyväinen. :) mun ja Fartsun radasta ei ikävä kyllä ole kuvia, toivottavasti ei haitaa. :)

Pisteitä tuli 126 ja prosentteja ei muistettu laskea, mutta ei se haitaa. Laitan videot radoista myöhemmin. :)

Mitäs piditte, oliko teillä lemppikuvaa/kuvia? Muistakaan, että kommentiin vastaan kommentilla ja lukijaan lukijalla. :) Seuravaksi tulee suru-uutisia. :'/  :'(

2 kommenttia: