Viikon 51 tonttuilut.

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Viikon 51 tonttuilut.

Ma 16.12- 13

Tänään ratsastettiin joulumusan tahtiin, ainakin alkutunnista. Ensin menimme kolmen osastossa peräkäin uralla, yrittäen pitää välimatkat samoina.

Sitten vaihdoimme suuntaa, kääntyen maneesin poikki rinnatusten ja vaihdoimme suuntaa, jatkaen edelleen jonossa A:han, josta käänsimme keskihalkaisijalle ja C:ssä jakaannuimme eri suuntaan.

Sen jälkeen, muut alkoivat tehdä avotaivutuksia käynnissä ja minä treenasin sulkuja käynnissä ja ravissa. Sitten jakaannuttiin pääty-ympyrälle, ensin ravissa sitten laukassa.

Ensin en saanut Paulia nostamaan laukkaa, mutta kun sitten sain niin poika otti vähän enemmän vauhtia mitä piti, mutta sain sen hillittyä nopeasti, jonka jälkeen jatkoimme hetken ravia, ympyröillä ja siirryimme uralle ravaamaan.


Pe 21.12-13

Perjantaina menin Pihlalla. Alkukäyntien aikana tein kulmavoltteja ja sitten kaarevaa uraa molempiin suuntiin, käynnissä ja ravissa.
Sitten tein vielä sulkutaivutuksia molempiin suuntiin, sekä käynnissä että ravissa jotka oli aluksi aika vaikeaa, sillä Pihla on Paulina isompi ja hieman pyöreämpi, joten en tuntenut niin selvästi, että milloin tyttö teki sulkutaivutuksia ja milloin ei.

Myös se vaikeutti asiaa kun en tahtonut saada pohjetta läpi. Pari hyvää pätkää sain, mutta siitä huolimatta mun pitää harjoitella Pihlan kanssa sulkuja jatkossa. Sen jälkeen ravailin pääty –ympyröillä, ja sitten siirryin uralle laukkailemaan molempiin suuntiin. Oikean laukan nostaminen ja ylläpito tuotti ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti