Viikon 50 ratsastukset.

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Maanatain. 9.12 -13


Ratsut vaihdokkain.

Maanantaina ratsastin toisen kerran karkilla. Se meni todella hyvin. Alkukäyntien aikana teimme, joka kulmaan voltin ja keskelle pitkää sivua E:hen ha B:hen pysähdykset molempiin suuntiin. Sitten ravissa pääty-ympyrät Pihlan ratsastaja antoi ilmeisesti liian napakasti pohjetta, sillä Pihla nosti laukan, ja sen ratsastaja ei ollut varautunut siihen ja ei tahtonut pysyä tasapainossa. Kun taas Pihla, yritti pitää ratsastajansa kyydissä, mutta ei onnistunut.


No ratsastajalle ei käynyt mitenkään, ja meni istumaan vähäksi aikaa sivummalle kun, Tarja kiipesi Pihlan selkään ja ravasi ja laukkaili sillä jonkin aikaa ja sen jälkeen vaihdoimme jälleen ratsuja lopputunniksi.
Pihla puri taas kerran kuolaimeen, eikä viimekertaisesta pehmeydestä ollut tietoakaan. Tamma myös oikoi joka kulman, vaikka viimeksi sain sen menemään kulmiin. No ei muuta kun hakemaan sitä pehmeyttä ja kuuliaisuutta pohkeelle. ^ ^


Perjantai 13.12 -13

Pohkeenväistöä ja sulkutaivutuksia käynnissä/ravissa Paulin kanssa.

Otin ohjat tuntumalle heti kun pääsin satulan, alkaen tehdä yhden käyntikierroksen jälkeen, pysähdyksen aina E:ssä (S) ja B:ssä (R) ja joka kulmaan voltti. Sitten aloin harjoitteleman pohkeenväistöä käynnissä ensin uralla sitten keskihalkaisijalla.
Se oli haastavaa, koska en aluksi osannut olla paikoillani satulassa vaan, sähelsin omiani, mutta kun jätin sähellyksen pois, niin väistöt alkoivat sujua. ravissa väistöt sujuivat paremmin, vaikka poika hyytyi hieman.


Sitten oli sulkutaivutuksen vuoro. Sekin meni aluksi sähläyksesi, mutta kun tajusin laitaa oikean jalan enemmän taakse, niin johan alkoivat sulut sujua. ^ ^ onnistuin tekemään sulkutaivutuksia, myös ravissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti