Luukku 6. Uusi lauman jäsen.

perjantai 6. joulukuuta 2013

Tämä luukku sisältää, kuvia ja lyhyen esittelyn siskoni koirasta Namilon Small Sunshine eli Manusta.
Siskoni osti Manun viime kuussa.

Manu on 42cm korkea, karvainen Kiinanharjakoira uros. Se painaa tällä hetkellä 7,6 kg  Manu on luonteeltaan: Seurallinen, ystävällinen, alistuva ja hauska tapaus. Ensi kerralla 1.12 kun Nipsu ja Tex tapaisivat Manun niin, Tex sanoi suoraan mitä mieltä se oli tuosta nopealiikkeisestä kumipallosta, joka kaikkienkukkuraksi ahdisteli sen narttua.

No Nipsu oli ensi heti että, hei kivaa leikkikaveri! ja yritti lepyttää Texsiä, juoksemalla sen ja Manun välillä, edestakaisin, mutta Tex ei lämmennyt.

Kun tulimme sisälle, niin Tex laitettiin vanhempien makkariin kiljumaan ja Manu ja Nipsu saivat olla kahden. Ja Manu oli jatkuvasti Nipsun takamuksessa kiinni ja Nipsu ärisi ja juoksi karkuun mikä ehti, lopulta se keksi istua ja Manu antoi periksi.

Seuraava tapaaminen 6.12 sujui jo paljon mukavammin. Tex murahti pariin kertaan matalasti, mutta hyväksyi että Manua kuuluisi tästä lähin perheeseen, saaden multa paljon kehuja. Nipsu yritti yllyttää Manua leikkiin, mutta se ei oikein innostunut. Sisällä kaikki olivat sovussa.

Tässä vähän kuvia tästä puuterihuiskasta.


2 kommenttia:

  1. Ootpas saanu otettua hyviä kuvia. Mulla vaan kännyllä otettuja ja se on niin hidas kuvaamaan et kaveri lähes joka kuvassa heilahtaneena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Seija. Kiva että tykkäsit. ^ ^ Nää oli mun parhaimpia, mitä olin saanut. Mut suurin osa oli liikkuneita.

      Poista