Istuntaharjoituksia liinassa ja koulukiemuroiden harjoittelua.

torstai 9. toukokuuta 2013


Ensiksikin jee! Pääsin vihdoin kentälle! Ja sitten itse tuntiin. Kun Tarja oli heittänyt mut selkään, niin se käski mun laitaa jalustimet kaulalle. Alkukäyntien jälkeen, keräsin ohjat ja aloin harjoitella pysähdyksiä, vatsalihaksella. Aluksi se oli vaikeaa, koska Pauli hiipi, enkä osannut taaskaan, pitää käsiä sivulla vaan vedin ne syliin, mutta lopulta sain ne pysymään oikeassa paikassa.

Parin kierroksen jälkeen nostin ravin ja tein ravi- pysähdys siirtymiä. Seuraavaksi harjoittelin pysähdys- laukkasiirtymiä molempiin suuntiin. Ja oikea kierros aiheutti, mulle taas ongelmia koska mun oikea kylki menee kasaan, paino siirtyi vasemmalle ja Pauli luuli et pitää mennä suoran. Mutta sen jälkeen sain itseni pysymään suorassa.

Lopuksi laitoin jalustimet alas ja jalat jalustimiin. Treenasin myös molemmat radat läpi, vaikka se tuntuikin aluksi hassulta, koska olin ollut niin pitkään, ilman jalustimia, tunsin itseni laukkaratsastajaksi. Harjoittelin myös jalustimilla seisontaa sekä käynisä että ravissa.. Lopuksi kuvia tunnista.

^ ^<3 <3 <3

<3

<3

<3

<3

<3

Hieno poika <3

<3 <3 <3

Voi mun kultapoikaa, ku se on söpö! <3 

 
jalustimilla seisomisharjoituksia.

keskittynyt ilme... ^ ^

2 kommenttia:

  1. Ihana kirjoitu ja kuvat susta ja Paulista on ihania! :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Olen itsekkin todella tyytyväinen näihin kuviin.

    VastaaPoista