tiistai 9. huhtikuuta 2013

Rataharjoituksia. Osa 1/2


Maanantai. Ryhmätunti. 5 ratsukkoa.


Juu tänä viikonloppuna on kisat ja, niihin onkin  jo ahkerasti harjoiteltu. Harjasin Paulin kunnolla ja puhdistin harjat, aina kun ne tulivat täyteen karvaa.

Kavioiden putsauksessakaan ei ollut mitään ongelmaa. ^ ^  Kuntoon laittaessa Pauli oli ihan nätisti. Yritti kyllä osoittaa mieltään, kohottamalla toista takastaan potkuun satulaa laittaessa, mutta laski sen nopeasti, kun komensin.

Suitsiessa, ei ollut mitään ongelmaa, Vaikka Pauli yleensä hössöttää, kun mä laitan remmejä kiinni.
Heiluttaa päättä ja pureskelee kuolainta kun laitan alaturparemmiä kiinni. No tällä kertaa oli vähemmän sitä säheltämistä.

Tunti meni ihan hyvin. Alkukäynnit Pauli oli aika reipas, mutta hyytyi hieman kun otettiin ohjat. Alkuverryttelyssä tehtiin pysähdyksiä, käynnissä ja ravissa. Sitten jatkoimme ravissa ja teimme raviympyrän kumpaakin päätyyn, jonka jälkeen vaihdoimme suunnan, teimme raviympyrät toiseenkin suuntaan. Sitten jakaannuimme kahteen päätyyn laukkaamaan. Minä oli kaksin toisessa päädyssä, yhden ratsastajan kanssa ja kaikki loput olivat keskenään toisessa.

Ensi kävelimme, sitten nostimme harjoitusravin jonka jälkeen nostimme välimatkan mukaan laukan. En tahtonut saada Paulia raviin, ja kun vihdoin sain, niin laukan nosto oli, seuraavaksi työn ja tuskan takana. Mutta lopulta sain sen nostettua.

Kaiken kaikkiaan, ihan ok tunti. Keskiviikkona jatkuu.

Ei nyt ole tuoreita heppakuvia, joten saatte ihastella meidän koiruutta.

Kävelevä suloisuus! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti