perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kysymyspostaus on valmis!Juu, päätin nyt sitten, julkaista tämän kyssäripostauksen. Kiitos kaikille kysymyksiä lähettäneille, joiden ansioista kysymyksiä tuli hurjan paljon, enemmän kun odotin.


Ratsastus:

Mikä on paras saavutuksesi ratsastuksessa? En nyt tiedä parhaasta, kisoissa on pari todella hyvää suoritusta, mutta jos yleisesti mietitään, niin ehkä se kun löytää taas jotain missä pitää kehittää ja kun sitä asiaa sitten harjoittelee ja saa ahaa –elämyksen, niin se on todella parasta. ^ ^

Milloin ja missä aloitit ratsastuksen / Mikä sai sinut aloittamaan ratsastuksen? Aloitin ratsastuksen vuonna 1996 Aloin ensin käydä tuttava perheen luona, Siuntiossa ratsastamassa ja tein sen aasin selässä. ^ ^ Aluksi se oli vain terapiamuoto, mutta muuttui sitten myöhemmin hevostallin löytämisen myötä, ihan harrastukseksi.

Minkä ikäisenä aloitit ratsastuksen? Olisinko ollut jotain 6-7.

Mikä ratsastuksessa kiehtoo? Se, kun saa tehdä kaikkea kivaa hevosen kanssa.

Oletko koskaan miettinyt, että lopetat ratsastuksen? En ole, vaikka joskus meneekin huonommin kuin yleensä, niin se kuuluu tähän harrastukseen, eikä meistä ole kukaan täydellinen, joten ei, en ole koskaan miettinyt.

Mikä on paras/kivoin ratsastuskokemus? Hmm… En mä osaa sanoo et mikä on paras, ehkä se kun sain hypätä ensimäistä kertaa kunnon esteitä.

Jos lopettaisit ratsastuksen mikä olisi seuraava harrastukesi? Kirjoittelu, lukeminen ja pörräily, koirien kanssa lenkkeily, ja sauvakävely.

Montako kertaa olet tippunut hevosen selästä? Kaiken kaikkiaan neljä. ^ ^
Hevoset

Unelmiesi hevonen? (Väri, rotu, käyttö, luonne yms. ominaisuudet.)  Nyt tuli paha. ^ ^
Väri, voisi olla joko voikko, ruunikko, hallako tai musta. Rotu, olisi varmaan Paulin kokoinen, risteytysponi tai sitten pienoissuomenhevonen tai lämminverinen. Käyttö, painottuisi varmaan enemmän koulupuolelle, esteitä hypittäisiin vaan huvin ja harrastuksen vuoksi. Luonne saisi olla kiltti, nöyrä, herkkä.

paras heppa? valitse 1. Paulizio. <3

Minkä niminen on lempihevosesi? Nykyisellä talilla se on, Paul II eli Pauli.

Haluaisitko oman hevosen? Kyllä haluaisin, mutta kun ei oo tallia eikä rahaa. :( Mutta onneksi minulla on Pauli ja Doris. <3 Niissä on ihan tarpeeksi omaa hevosta/ponia. :)

Mikä on lempihevosrotusi? Hmm… aika paha, kun niitä on paljon. No laita tähän nyt joitakin, joilla olen ratsastanut: Arabian täysverinen, lämminverinen, tinkeri, suokki.

Jos saisit valita top 3 hevosrotua, mitkä ne olisi? Suomenhevonen, Arabi ja Lämminverinen.
Kilpailu:

Oletko kilpaillut paljon? Olen, noin viisi vuotta.

Luettele sun kilpailusaavutukset / Mistä saavutuksesta olet erityisen ylpeä? No Ihan yleisesti kaikista, jopa kolmansista, viimeisistä sijoituksista ja häviöistäkin, sillä niistä painan sitten ne asiat, missä pitää parantaa. Ja jos pitää nostaa ihan erityisesti joku tietty, niin se on näkövammaisten mestaruus, jonka olen voittanut 2010 ja 2012 ja kolmas sija, SRL: n vammaisratsastus cupissa 2012.

Monissako kisoissa olet ollut? En osaa tarkkaan sanoa, mutta luultavasti yli kymmenissä.Lemmikit / eläimet:

Tykkäätkö muistakin eläimistä kuin vain hepoista? Tykkään kyllä, mm. Koirista, susista, kissoista ja kissaeläimistä ja koiraeläimistä.

Onko sinulla lemmikkieläimiä? On 2 koiraa.

Valitse näistä yksi lemmikiksi: papukaija, marsu, hiiri, rotta, kala vai gerbiili Miksi? Gerbiili, koska se on niin söpö ja helppohoitoinen.
Minä itse:

Minkä ikäinen olet? Olen 22.

Missä päin asut? Espoossa.

Mille alalle opiskelet/olet opiskellut? Olen opiskellut toimitilahuoltajaksi.
Random:

Lempikarkki? Niitä on niin monia, että ei pysty millään laitaa kaikkia tänne joten laitan top kolmen. Hedelmä, lakritsi/salmiakki, suklaa maito/valkoinen.

Lempijuoma? Coca-Cola, mehu, mustikkakeitto. <3

Miten sinulla menee juuri nyt? No mulla menee ihan hyvin. Voitin viime viikonloppuna koulukisat ja Maanantaina pidettiin tyttöjen kanssa vähän hauskaa, kisaviikonlopun vastapainoksi.

Kuinka kauan olet blogannut? Vuosi ja puoli.


Minä ensimäistä ja viimesitä kertaa Milolla.


Toivottavsti, vatsaukseni tyydytivät teitä. :D


1 kommentti:

 1. hieno kuva sinusta! oon joskus taluttanutkin hevosta.tässä sulle kysymyksiä:
  1.jos olisit hevonen mitä rotua olisit?
  2.minkä värinen?
  3.ratsu vai ravuri vai joku muu?
  4.millä tallilla asuisi?
  5.kävisikö näyttelyissä?
  6.mikä olisi parhaan kaverin nimi?
  7.millainen olisi hoitajasi?
  8. entä missä olisit hyvä?
  9.mikä olisi heikkoutesi?
  10.mikä voisi olla hevosnimesi jos olisit hevonen?
  11.mikä olisi lempiherkkuasi ja miten ulkoilisit?

  VastaaPoista