lauantai 9. maaliskuuta 2013

Ponihaan kolmas valmennus. (kuvina)


Juu olin tänään Ponihaassa valmennuksessa. Sain ratsastaa pienoisuomenhevostamma Helinällä toisen kerran.Sain mennä neiti ADHD:llä, viimeksi varmaan viime vuonna ensikertaa, ja voi että, kun oli paikat kipeät sen tunnin jälkeen.
Erityisesti vatsalihakset, koska Helinä, paino menemään kuin yöjuna,eikä reagoinut pahemmin ohjien pidäteisiin, mutta kun istuin pari kertaa raskaamin ja pidempään ja nojasin vähän taakse samanaikaiseti, niin johan neiti alkoi ymmärtää mitä halusin sen tekevän.

Tänään menin siis toisen kerran sillä kaunilla mutta vauhdikaalla tammalla, ja huomasi aika ison eron tämän ja ensikerran ratsastuksella. Kyllä Helinä oli tälläkin kertaa reipas, mutta nyt minulla oli keinot saada sitä hidastamaan.


Harjoittelin kahden muun ratsatajan kanssa, aluksi käynnissä ja ravissa. Mm Hevosen pitämistä suorassa suoralla uralla ja taipumaan kulmissa ja asetusta. Harjoittelimme myös pohkeenväistöä
Sitten aloimme nostella laukkoja. Minun ensimmäinen nostoni ei mennyt niin kun piti, mutta kyllä niitä onnistuneitä nostojakin tuli. Teimme myös volteja.

Lopuksi kuvia. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, mun kamera on vähän herkkä pienellekin kuvaajan käden liikeelle. ^ ^
                                                                         Tälläistä tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti