2 päivän Working Trail -leiri 24-25.5

tiistai 30. toukokuuta 2017

Juu menin kahden päivän pituiselle Working Trail -leirille.

Keskiviikkona menin Nooralla ja se toimi ihan hyvin. Se ei jumittanut ollenkaan vaan liikkui todella mielellään, vaikka olikin hieman hidas. Rata oli kyllä kiva ja helppo muistaa. Menimme jokainen sen kaksi kertaa. Siihen sisältyi mm. Kaksi labyrinttiä, toinen piti mennä käynnissä ja toinen ravissa, sitten oli kaksi erilaista pujottelutehtävää ja sellainen siirtotehtävä, jossa piti siirtää muovinen harmaa kannatin estetolpalta toiselle kättä vaihtaen. ja pysähdys maapuomille niin, että puomi oli hevosen vatsan alla etu- ja takajalkojen välissä, jos hevonen kolautti kavionsa tai astui vaikka kokonaan tai oli astumatta puomin yli, siitä tuli virhe. Sitten oli vielä laukka / raviympyrä, jossa piti tehdä siirtymiset täsmällisesti.

Pari virhettä tuli, mutta ei se haitannut, koska kyseessä oli harjoitukset. Tässä kuvia ja harjoitusrata video tunnista Nooran kanssa. Kuvat (c) Anniina (Laitan videon myöhemmin )


 Torstaina vaihdoin Liisiin kahden harjoituskerran ja kisojen ajaksi. Laitoin aamulla tamman hienoksi letittäen sen harjan verkolle. Ensin saimme jälleen harjoitella kaksi kertaa radan läpi ja hioa taitojamme.

Kuskin vaihto.
On se huippu tamma, kun saa viimeistellä, kampauksekin selästä käsin :)
Kisat sujuivat hyvin enkä tarvinnut raippaa, sillä tamma toimi pohkeesta todella kivasti. Pari virhettä tuli taas, kun unohdin vahtia tamman jalkoja. Tässä vielä ratapaperi ja kuvia itse suorittamisesta.
Tein aikas tarkat tiet ja siirtymät, mutta kun olin siirtämässä muovikannatinta, Liisin etukavio osui estetolppaan, jolloin tuli virhe. Ja se virhe maksoi mulle ykköspaikan!

Kun kaikki olivat suorittaneet radan, oli pisteiden laskenta ja hetken pääsä tulosten julkaiseminen. Olin laukkaluokassa toinen, ja hävisin voittajalle vain pisteen verran. Pisteen! Vähänkö ärsytti. No ensi kerrala parempi ja Liisi oli super.

Mitäs tykkäsitte? taas aivan hurjasti kuvia, mutta kun en vaan osaa karsia niitä kunnolla. :(
Kommentti kommentista, lukija lukijasta.

8 kommenttia:

 1. Aina ei voi voittaa, mäkin olen kerran hävinnyt alle 0,5% koulkisoissa mun kaverille jonka vuoksi jäi ruusuke saamatta, ja kyllähän se ärsytti! Mutta teillähän meni silti super hyvin jos voitto oli noin lähellä! :)

  http://anselminaskeleet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Olen todellakin tyytyväinen suoritukseeni.

   Poista
 2. Tosi kivan kuulosii ratoja ja kivoja kuvia! :) ite kerran voitin toisen ratsukon 0.3% oli siitä ite hieman hämmentynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No s Se rata oli todella kiva. Voisin joskus kisata toistekin tälläisellä radalla. ^ ^

   Poista
 3. teet hyviä videoita! ne on upeita! tee lisää!

  VastaaPoista
 4. Superhieno Liisi! Tykästyin tähän tammaan kyllä nyt heti, toivottavasti häntä jatkossakin näkyilee blogissasi :) Hienosti ratsastettu niukasta tappiosta huolimatta, ensi kerralla sitten voittoa jahtaamaan taas! :)

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia.mikä on helpoin ratsastettava? olitko jo silloin kun Julia oli tallilla?!

  VastaaPoista
 6. olin ekaa kertaa pikkiksessä leirillä 2002.sitä leiriä en haluu edes muistella, koska:
  -silloinen ratsastuksenope oli ihan kauhea.
  -koko leiri meni sen open vuoksi pieleen.
  siinä syy miksi en unohtanut sitä.tuo tyyppi lopetti pikkiksellä noin 2005.
  eilen ulkoilutin isoa, Tomppa nimistä koiraa. onneks se on yhtä kiltti kuin isokin.mitä mieltä ootte, pitäskö tehä oma blogi?!

  VastaaPoista