9.7 Toinen kerta Sallin selässä +kuvia!

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kokeilin tuota punaista tammaa, ensi kerran Tiistaina (7.7) ja huomasin heti, että se vaatii todella tasaisen tuntuman ja rauhallisen käden ja Salli huomautti heti pään heilautuksella, jos tuntuman ei miellyttänyt.

No alkuun oli kyllä tuntuman kanssa hakemista, mutta loppua kohti alkoi sujua. Ennen varsinaista, treeniä tein ravissa, pääty-ympyröitä ja nostin myös laukat molempiin suuntiin. 

Sallilla piti nostaa laukka samaan tyyliin kun Taptitalla, ajattelematta tai tekemättä juurikaan mitään ylimääräistä. Lopuksi harjoittelin rataa noin kolmesti, kunnes tein virheettömän suorituksen. :)Torstai oli toinen kerta, kun kävin Sallin selässä. Heti alussa, otin kevyen tuntuman. Tunti sujui todella hyvin, ilman pään heittelyä.
1
2
3
4
5
6
Tein aluksi ravissa päätyihin ympyrät ja toiseen suuntaan otin kokorata leikkaalinjan mukaan. Siis ensin pääty-ympyrä ja sitten koko rataleikaa, johon otetiin lopulta myös keskiravi mukaan. :)
7
Aluksi en saanut keskiravia kunnolla esiin, mutta kun otin hieman vastaan ja lähetin pohkeella, niin johan tamma lensi! :D Sama onnistui myös toiseen suuntaan. En voinut olla nauramatta, olin niin iloinen, kun Salli toimi ja meidän yhteistyö sujui.
8
Harjoittelin lopuksi töttöröiden avulla S-kiemuraa. Nostin ensin ravin, ravasin kentän ympäri, siirsin kulmassa käyntiin ja tein kiemuran ravissa molempiin suuntiin.
9
Lopuksi kävelin loppukäynnit, pitkin ohjin ja loppuosan talutin Sallia molempiin suuntiin. :) Taitaa käydä niin että Salluskasta tulee minun uusi kesä / syksy ratsuni. ;)


Kertokaa mielipiteenne tästä postuaksesta ja löytyikö suosikki kuvaa / kuvia. P.s Sain tunnista myös videomateriaalia. Laitan videon tänne heti, kun saan sen tehtyä. 

5 kommenttia:

 1. 6 ja 8 kuvat ovat todella kivoja :) Ja kuvissa ihmettelin mikä tuo "kaulapanta" Sallilla on, mikä sen tarkoitus on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Se on ötökkä karkoitepanta. Siitä lähtee ötököitä karkoitavaa hajua. Tallin kaikki, kaviokaat sai sellaiset. Ja se tehoaa aikas hyvin. :)

   Poista
 2. oi, sellaisesta en ole kuullutkaan :) Kiitos infosta.

  VastaaPoista
 3. hieno kuva tosta hevosesta. minä menin viime syksynä usein Kialla.
  sekin on hieno.molemmissa puolensa.

  VastaaPoista
 4. toi on vähän samannäköinen kuin Pimu.se vain oli tallilla vähän aikaa.syytä en tiedä.

  VastaaPoista