maanantai 20. heinäkuuta 2015

20.7 Viimeinen treeni ennen matkaa.

Tänään kävin Maritan tallilla viimeisissä treeneissä, ennen huomista matkaa. Ratsastin tällä kertaa Riemupojalla. Riemu on punarautias suomenhevosori. Olen mennyt Riemulla vain kerran ja silloin olin vain hetken sen selässä.

Kävelin ja ravailin, alkukäynnit ja ravit ja hain Riemuun tuntumaa. Se oli ihan erillainen ratsastaa kun Köli. Sitä piti pyytää paljon enemmän eteen ja se ei tahtonut taipua kulmiin, vaan oikoi ne jos vain sai mahdollisuuden.


Myös kuolaintuntuma oli oudon tutntuinen, jotenkin epätaisinen. No Tein parit ravilisäykset, ja siinä missä Kölin kanssa ei tarvinnut, muuta kun antaa tuki ja lähetää, niin Riemua sai pyytää oikein kunnolla eteen. :/

Sitten aloitin radan treenaamisen, keskijinjalle tulo meni vinoon. Pysähdys samoiten. Enkä saanut Riemua, heti raviin vaan sekin meni parin käyntiaskeleen kautta.
No Käyntiin siirtymiset meni ihan hyvin, mutta S-kiemuran puolikaista, taas tuli erikokoiset. Loppu rata, meni vaihtelevasti.
Ensimmäinen pääty-ympyrä jäi pieneksi ja tein toisen kunnollisen kokoisen, sen perään käyntiin sitrrtyminen onnistui ihan ok, ja S-kiemuran tiet onnistuvat tällä kertaa paremmin.
Keskiravi onnistui myös paremmin. Koko rataa leikaa vapain ohjin oli kiemurtelevaa. Lopputervehdyksestä ja pysähdyksestä, tuli jälleen vino.

No toinen kerta toden sanoo ja tällä kertaa onnistuin, korjaamaan, edeliskerran puuteet / virheet. Näinllä eväillä huomenna Losiin :) Muistakaan tarkailla, Instaa ja blogin facesivua. :)


Kertokaa lemppikuvanne ja anteeksi videon puutumisesta, mutta tube päätti olla juuri tänään tavallista hitaampi, joten lisään videon, kun palaan suomeen. :)13 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Onnea hurjasti kisoihin Losiin! :) Mun lempparit oli 4,5,10 ja 14! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Elina. MNäkin tykkään, noista kuvia. :)

   Poista
 2. No hyvältä se näyttää hei! Tositosi hyvältä, hurjasti onnea sulle kisoihin, näkyykö ne muuten telkkarista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Riemuska on kyllä, todella hieno poika. :) Juu, Tänääkin tulee uusinat eilisestä' kosteesta. :)

   Poista
 3. Tsemppiä! Hyvin se menee :)


  ♥ Milla // Waldgeistory

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon tsemppiä Losiin! Ja turvallista matkaa :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia! Turvallista matkaa ja tosi paljon onnea kisoihin!:) Teetkö losist muuten postausta tai videoo?J näkeekö niitä kisoja tv:stä?

  VastaaPoista
 6. ONNEAAAAA! Olit kuulema voittanut kultaa!! :) hyvähyvähyvä!!

  VastaaPoista
 7. Eikö ollu ihan mielettömät avajiset ja päättäjäis ja aivan ihanat kisat? Arvaatko miltä tuntui kun ei valintaa tullu?

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia ja komea heppanen! :)
  Tuleehan kisoista postausta tai videota? Voititko tosiaan kultaa? Onnea!! :D

  VastaaPoista