Ensimmäisiä hyppyjä Nooralla. 20.5

perjantai 5. kesäkuuta 2015

Hei! 
Ja anteeksi kun tämä postaus on, jäänyt pahasti taka-alalle, mutta en ole miettinyt pariin päivään, kun Karkkin muistopostausta. Ja lopulta kun sain sen tehtyä, en muistanut että minulla olisi ollut jotain muutakin kerrotavaa. :)


No aloitetaanpa nyt siitä kun, aloin laitamaan Nooraa kuntoon. Norppa oli yllättävän hyvällä tuulella hoitaessa, taisi vaistota että pääsisi hypäämään. 

harjauksen jälkeen, laitoin ensin suitset ja sitten vasta satulan, jollon Norppa pureskreli kuolainta, eikä tempuillut niin paljon.

No kun ratsu oli valmis, niin enään itselle varuisteet päälle ja sitten olimme valmiit, niin luvan saadessani suuntasin kentälle.
Kun pääsin satulaan alkoi, jalustimien säätäminen. Kun jalkkarit sopivat ja satulavyö oli tiukennettu, menin uralle, kävelin alkukäynnit, tehden voltteja ja koitin saada samalla Norpan käyntiä aktiivisemmaksi. :)
Ravi olikin se ongelma, koska jos horjahdin eteen tai mihin vaan, niin neiti siirtyi käyntiin. Sain Niinalta vetoapua, mutta siitä ei kyllä paljon ollut hyötyä.... No pääsin kuitenkin pari kertaa ravissa, maapuomin yli, molempiin suuntiin ja aloin taistella sitten laukan-noston kanssa.

Lopulta otin pitkän raipan joka helpotti, nostoja aikas paljon ja pääsin, menemään puomin yli laukassa, molempiin suuntiin. Sitten hyppäsin myös ristikon.


Eka hyppy meni pieleen, en saanut tarpeeksi vauhtia ja Norppa päätti vetää liinat kiinni, no ei muuta kun uudestaan vauhtia ja tällä kertaa yli mentin. :)
Mutta iloa ei kestänyt kauan, kun neitti alkoi taas jäkättämään, lieneekö alkamaan väsymään. Joten vaihdoin kaverin kanssa, kuskin paikkaa ja kun neiti alkoi olemaan hereillä, laukkasin ja ravasin vielä, molemmat suunnat läpi.  Kaikki kuvat (c) Tia K.

Anteeksi kuvien laatu, ja osan epätarkuus. ^ ^ ' Mutta mitä piditte postausksesta? Oliko liikaa tekstia, liian vähän vai liian paljon / vähän kuvia? Muistakaa kommentti kommentista ja lukija lukijasta. Ja anoilta kommentoijilta toivoisin jonkinlaista puuerkkiä. :) 

Kiitos! Ensi postaukseen, joka tulee ehkä jo huomenna. 

5 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä hyppykuvia! Itselläkin tekisi mieli pitkästä aikaa hyppäämään, mutta saas nähdä milloin saan aikaiseksi :D Omaan mieleen tekstiä sekä kuvia oli ihan sopivasti :)

  Puhelimella postauksia on hieman inhottava lukea, kun jumittaa ja joutuu zoomailemaan,joten olisi tosi kiva jos voisit asettaa mobiiliversion päälle :) Mobiiliversion lukija voi halutessaan kuitenkin vaihtaa internet-versioon, muttei toisinperin :/ Kiitos :)

  P.S. kännykkäni sammui jo kahdesti yrittäessäni lähettää tätä kommentia, joten anteeksi jos tulee monesti

  The Little Dreamer

  VastaaPoista
 2. Jälleen kerran ihana postaus, ihania kuvia ja hienosti näyttää menevän! Tsemppiä tuleviin treeneihin! :)

  VastaaPoista
 3. sä ja Nooris (Noora) ootte upeita! minäkin olen menny sillä. se on hieno.erikoisen värinen.

  VastaaPoista
 4. sinä ja Pappa (Pauli) olette upeita.teistä varmaan tullaan kuulemaan.

  VastaaPoista
 5. sä ja Nooris (Noora) näytätte kyllä upeilta tossa kuvassa.

  VastaaPoista