tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kymmenen kysymyksen haaste, hevosbloggaajille!

Haaste on alunperin lähtenyt Nean blogista, leviämään. :) Kiitos kivasta haasteesta. 

Ohjeet ovat helpot: lisää haastepostaukseesi yllä oleva kuva, Vastaa kysymyksiin, mielellään perustellen ja haasta mukaan vähintään kolme hevosblogia. Haasteen voit tehdä, vaikkei sinua haastettaisikaan. Minut haastoi Oona. Kiitos hänelle. :) 


1. Hevoset vai ponit? Ponit, tykkään niistä nykyään hevosia enemmän, vaikka poneissa on enemmän luonnetta, niin silti. Mutta kyllä ne hevosetkin on ihan kivoja. :)
2. Kenttä vai maneesi? Kesällä mahdollisimman paljon kenttällä ja talvella suosiolla maneesi.

3. Koulu, este vai maasto? Koulu pääasiassa, koska olen kouluratsataja ja menen kesällä koulukisoihin. Esteitä vaan mielenvirkistykseksi. Maasto, ei ollenkaan, koska pääsen vain talutuksessa ja käyntiä.  ;/
4. Raippa vai kannukset? Paulin kohdalla ei kumpaakaan. Muilla käytän, jos on tarvetta, niin mielummin raipaa, koska en ole käyttänyt kannuksia pitkään aikaan.
5. Suojat vai pintelit? Suojat, koska ne ovat vähemmän hermoja raastavia.

6. Pitkä, vai lyhyt raippa? Pitkä, koska kouluratsastus.
7. Tarhaus yksin vai laumassa? Mieluiten edes kaverin kanssa, mutta kaikilla ei ole sitä mahdollisuutta, jos kukaan ei tule keneenkään kanssa toimeen. : (

8. Ratsastuskoulu vai yksityistalli? Ratsastuskoulu, koska siellä on ihan hyvä tallihenki, ainakin yleensä. 
9. Vuokra vai oma hevonen? Oma! tai siis vuokra, kun omaa ei ole niin vuokris on melkein kuin oma, mutta vastuu ei ole niin paljon omalla harteilla. ja saa puuhata kaikkea kivaa. :)

10. Lempihevonen? Tällä hetkellä varmaan Nora tai Kiia.


 Haastan kaikki lukijani, tekemään tämän haasteen!!!! Kiitos. ;)

Kommentti kommentista ja lukija lukijasta. Linkaathan blogisi jos liityit? :)

4 kommenttia:

 1. Alunperin mun blogista lähtenyt haaste, joten olisi kiva mikäli voisit tähän postaukseen liittää tuon haasteen kuvan joka löytyy tästä postauksesta; http://kavioilla.blogspot.fi/2015/05/haaste-hevosbloggaajille.html :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huomautuksesta, kuva laitettu ja mainittu myös että haaste on sinun blogistasi lähtöisin. :)

   Poista
 2. 1.molemmat.sanotaan molempi parempi.
  2.mahdollisuuksien mukaan ulkona ja mieluiten ei kumpikaan vaan maasto.3.haluun mieluiten maastoon.vaikka aina ei voi valita.4.minä en käytä kumpaakaan.5.hevosesta riippuu vähän.6.minä en käytä raippaa. se tuli jo sanottua.7.hevosesta riippuva juttu mut mieluiten laumassa.8.hyvinkäällä kävin molemmissa.siis ensin rkoulussa mut sitte siirryin yksityistallille josta sain ekan hoitsuni.
  9.minulla tuskin tulee olemaan kumpaakaan mut jos voitan lotossa voin saada aasin.10.Havanna jos vain yhden sais sanoa.toisena tulis Tabita koska hoidin sitä ennen.

  VastaaPoista