Ässää katsomassa

maanantai 22. kesäkuuta 2015Juu, eilen kävin Mimmin kyydillä katsomassa Ässää. Ja voi hyvänen aika kun poika oli hieno. Hienompi kun kuvissa ja videiolla. <3 ;)

1 En voi vieläkään uskoa että minä olen ottanut nämä kuvat
Ensin kävimme hakemassa Ässän varusteet ja toimme ne, tarhan eteen. Mimmi, laittoin pojalle riimun ja narun ja sitten harjasimme pojan, Mimmi iroitti lian ja minä viimestelin.

Sitten Mimmi puhdistin kaviot ja alkoi laittamaan satulaa, mutta huomasi että oli unohtanut vyön taliin, joten ei muuta kun hakemaan, minä jäin Ässän seuraksi.No kun vyö oli haettu, laitetiin satula selkään ja suitset päähän. Kävimme ensin kävelemässä hiitillä, josta jatkoimme kentälle. Alkukäyntien ja ravien jälkeen, menin kentän keskelle räpsimään kuvia ja videoimaan pieniä pätkiä, Mimmin järkkärillä.

Aluksi jännitti, et miten se järkkäri toimii, mutta lopulta pääsin jyvälle ja kuvaaminen ja videointi alkoivat sujua. En voi vieläkään uskoa että nämä kuvat ja tuo video ovat omaa käsialaani... O.O

2

3
Voisin kertoa oman mielipiteeni Ässästä tähän lopuun. Eli siis Ässä on mielestäni todella hieno, sekä ulkopuolisesti että ratsastaessa, näin katsojan näkökulmasta.

Sillä on selvästi rahkeita pidemmällekin, kunhan ensin saa hieman lisää voimaa ja jaksamista, keskittyä töihin paremmin. ;) Muuten se on super hieno poika. <3 <3 <3 <3 <3.
Mimmi pääsee sen kanssa vaikka kuinka pitkälle, ja uskon vakaasti että tästä kaksikosta kuullaan vielä jossain vaiheessa. :)

4
Seuraavaksi on Mimmin vuoro tulla jälleen Pihlikseen kuvailemaan, omaa ratsastustani. :)

Tässä lopuksi vielä joitain minun ottamiani kuvia, tästä hienosta ratsukosta. Minun ja Ässän yhteiskuvat ovat Mimmin käsialaa, ja kaikki muut minun.

Mikä on suosikkikuvanne?

5

6


Kommentti kommentista ja lukija lukijasta. :) Uudet lukijat saisivat linkata bloginsa tuonne alas, niin olisi kivempi kommentoida ja liityä takaisin. Kiitos. P:s Pidetäänhän kommentit asiallisena, vaikka risuja annatekin. :)

19 kommenttia:

 1. Niin ihanasti kirjotettu, kiitos myös kivasta päivästä! ❤️ Mun lemppari kuva on ehkä tuo 1, koska Ässän takajalat näyttää harvinaisen aktiiviselta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Oli todella kivaa, nähdä teidät molemmat. :) 1:nen on yksi suoikkeistani, mutta myös toi meidän yhteiskuva on todella helyyttävä. :)

   Poista
 2. Hienoja kuvia hienosta parista! :) Ensimmäinen oli ehkä minunkin suosikki ;) Siitä vaan kuvailemaan enemmän järkkärillä, ne on tosi helpookäyttöisiä kunhan tottuu :D
  http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kommentistasi. Tämä oli hyvää treeniä, kun joskus saan hankittua oman järkkäri / taskumallin, niin tiedän suunileen, että miten sitä käytetään. :)

   Poista
 3. 4 on kiva kuva mun mielestä. Tossa mun blogi: http://sannajahepat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania kuvia ja muuten ihana tuo satulahupa♥ :)! Tuo eka kuva oli ehkä lemppari kaikista, mutta kaikki aivan ihania, ja hyvälaatusia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Aada. :) Kiva että tykäät, se on myös minun suosikkejani.

   Poista
 5. Ihan kiva tuo video, mutta todella epätarkka :/
  Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ano, ei se koko ajan ole epätarkka ja ota huomioon, että käytin järkkäriä ensimmäistä kertaa, joten se saataa vaikutaa. Mutta kiva että kuvat miellytää. :)

   Poista
 6. Päivä kuullosti tosi kivalta ja todella hienoja kuvia! 1 ja 7 on mun suosikkikuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Ella. Sitä se myös oli. :)

   Poista
 7. Ensimmäinen kuva on tosi kiva! Kaikki muutkin kyllä on kivoja, mikä järkkäri tää oli, millä kuvasit? :)

  loputontulevaisuus.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommemntista. Tuota sinun on kysyttävä Mimmiltä, koska se oli hänen järkkärinsä. Mimmin blogi -----> http://mimmijavuoksi.blogspot.fi/ :)

   Poista
 8. Mä ainakin tykkäsin sekä kuvista että videosta, hyvin on onnistuneet ja ihana yhteiskuva teillä Ässän kanssa! Teillä on varmasti ollut tosi kivaa. :)

  - Elämän murusia -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milja. Myös omasta mielestäni kuvat sekä video olivat onnistuneet, todella hyvin. :) Kiitos, Ässän pitää ehkä hieman treenata tuota poseeraamista. ^ ^ Todellakin oli kiva päivä. Ja ei kyllä ole viimeinen kerta kun Ässää, käyn katsomassa. :)

   Poista
 9. vautsi, ompa hieno hevonen, hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ässä on kyllä hieno ja sen ja emännän yhteistyötä on ilo katsoa. :)

   Poista
 10. minä ratsastin vähän aikaa sitte Tupsu nimisellä Tinkerillä. mut ei siitä enempää.
  ompas toi komea hevonen, mitä rotua se ON?!
  sä oot kyllä ihan huippu!

  VastaaPoista