3.3- 15 Ravi-käynti ja laukka-käynti siirtymiä.

torstai 5. maaliskuuta 2015

Heissan ihmiset!


Keskiviikkona treenasin ponilla siirtymiä. Tunnista ei iikävä kyllä ole materiaalia, mutta toivottavasti nämäkin kuvat miellyttävät.
Keskiviikolta, ennen tunteja.
Alkuverkassa, tein uralla käynnissä ja ravissa pysähdyksiä, molempiin suuntiin joka kolmanteen kirjaimeen. (C- R- L- S). Sitten kävelin hetken ja ratsastin kaverin perässä, seuraavanlaisen siirtymätehtävän:
Tarhakuvat 10.2
R-ravi, M-käyntiä, C-pysähdys 3 min, H- ravi jne. Se oli kivaa ja Paulikin kuunteli todella hyvin, alkaen jopa ennakoimaan, käyntiin siirtymistä ja pysähtymistä. :) Sitten kävelin sillä aikaa uralla, kun kaveri suoritti KN.radan.


Sitten otin ohjat, siirryin C-päätyyn ympyrälle tekemään sellaista tehtävää että. C- käynti, M- ravi, X- laukka H- ravi, C- käynti ja M- laukka. Vasenmmalle se suijui todella hyvin. Sain ponin käyntiin vähäisellä, ohjalla ja enemmällä istunnalla. :) Oikealle siirtymät venyivät ja jouduin ottamaan ainakin kolme kertaa, isommin kiinni, kun poini ei kuunellut helempää pidätettä.
Lopuksi laukkasin uralla, molempiin suuntiin, tehden molempiin päätyihin ymmpyrät. Poni oli super.


Mitöäs piditte? Teetekö te siirtymiä ja millaisia ja kuinka usein? 

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja ihana heppa! :)

  Enni/www.hippuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Hyvin kirjoitettu teksti ja kivoja kuvia! :)

  http://ellipo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi. Kiva että tykkäsit.

   Poista
 3. Tää oli kiva postaus, ja ihania kuviakin! :)

  VastaaPoista
 4. menin hyvin Tolppa nimisellä hevosella ilman satulaa. sain sen hidastettua.se kun olis halunnu ravata! Tolppa kuitenkin on jo hevosten taivaassa.

  VastaaPoista