tiistai 17. maaliskuuta 2015

17.3 Kulmia Annilla käynissä, ravissa ja laukassa.

Tiistaina kiipesin jälleen Annin selkään ja tällä kertaa, Anni pääsi ensimmäistä kertaa kentälle. 
Annoin annin ensi katsella rauihassa pitkin ohjin molempiin suuntiin ja tyttö otti aivan rauhassa, jonka jälkeen otin ohjat, alkaen tekemään suorakaidetta ja tarkkoja kulmia. Pitkällä sivulla pyysin enemmän eteen ja kulmassa lyhyillä hidastin, ratsastaen kulma kolmella askeleella.

1
2
3
Sitten tein saman kevyessä ravissa ja koitin pitää Annin päätä ylhällä siinä samalla. Sitten kävelin, sillä aikaa kun ope otti omalla ratsullaan laukkaa, molempiin suuntiin.
5
6
Sitten oli mun vuoro jatkaa tehtävää laukassa, ensin ilman mitään erikoista ja sitten aloin harjoittelemaan, laukka-käyntisiirtymiä ja kokoamaan laukaa aina, kulman jalkeen ja koitin saada laukan, niin kootuksi että Anni siirtyisi raviin ja heti käyntiin. 
7
8
9
10
11
12
13.
14
15
16 Askel venyy, venvyy.... 
17
Alkuun, en oikein tahtonut onnistua, mutta kun sain kerran sen "oikean tunteen" ja onnistumisen, niin sain toistettua sitä aikas hyvin. :) Anni oli super-tamma. Taitaa olla niin että, Annista on tulossa mun tän vuoden, seuraava kisaratsu.


 Anteeksi kun laukasta ei ole kuvia, kun kuvaajalle tuli kylmä. Mutta eiköhän näistäkin kuvistas ole iloa. Kerro mielipiteesi postauksesta ja suosikkikuvasi. :) P.s Alan tästä eteenpäin postata vain To- Su, koska alkuviikosta on sen verran hetkistä, että en miläään ehdi. :) 


5 kommenttia: