Lukijoiden hevoskirjat.

lauantai 23. elokuuta 2014

Juu, nyt sain sellaisen idean että TE rakkaat 31 lukijaani, annatte minulle omia hevoskirja ehdotuksia. kirjoten on kerrotava hevosista tai ratsastuksesta.

Kirja saa olla Pollux-sarjaan kuuluva tai hevosista ylipäätään tai hevosten kasvatuksesta, ihan mistä vaan kunhan se kertoo hevosista. :) Luen ehdotuksenne ja anna arvostelun kirjasta. :)Miltäs kuulostaa? Nyt vaan kirjaehdotuksia laittamaan kommentti lootaan tuonne alas. :)  7 kommenttia:

 1. Blogisi on arvosteltu :) http://rozzzunblog.blogspot.fi/2014/08/linkkaa-blogisi-arvostelut.html

  VastaaPoista
 2. Mukavan syksyinen on tää sun ulkoasusi! Tykkään tosi oaljon :)
  Tähän postaukseen liittyen voisit lukea vaikka diapolo sarjasta jonkun aika uuden kirjan :) ite tykkään siitä ja olisi kiva kuulla myös mitä mieltä sinä olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuistasi, mukavaa että miellytää. ;) juu voisinkin lukea, itsekin tykkään siitä. Saisinko pari ehdotusta? Olen lukenut, mm nämä. Hengenpelastaja, sirkushevoset, yön sankari, varsan kohtalon hetket. Suurin piirtein puolet. Mutta kyllä niitä lukemattomiakin löytyy. ;)

   Poista
 3. Voisit lukea Anna Sewellin kirjan Uljas Musta ja Walter Farleyn kirjan Musta Orhi. Vai ovatko ne sinulle jo tuttuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä Uljaan Mustan kyllä lukenut, mutta voisin sen lukea uudestaankin ja arvostella sen. Mustan orin olen kyllä, katsonut mutta kirjaan en ole vielä törmännyt. Se on varmasti mielenkiintoinen. Täytynee katsoa, jos kirjastosta löytyisi. :)

   Poista
 4. Paras kirjasarja on Nummela. Se on takuuvarmaa luettavaa. Jännitystä, huumoria ja romantiikkaa. Ikinä ei kyllästy.

  VastaaPoista