keskiviikko 6. elokuuta 2014

Bannerikisa no 3.n tulokset.

Juu, kolmas bannerikisa, jos nyt laskin oikein. :)

Ja pitemmittä kirjoituksia, tässä on ovat kaikki bannerit jotka sain. Muistakaa, että käytän kyllä kaikkia bannerieta ja pyrin vaihtamaan, bannerin kuukuaden välein. Voitajaa ei ikävä kyllä, ei tällä kertaa löytynyt, koska kaikki olivat niin hienoja. :) kertokaa omat suosikkinne. Itse tykkään erityisesti. 1, 3, 4 ja 7

1

Tämän ensimmäisen bannerin on tehnyt Matilda.http://matskuntallielamaa.blogspot.fi/
Matildan bannerin kuvat ovat, hyvin sommiteltu ja niitä on juuri sopivasti. Blogin nimi näkyy tarpeeksi selvästi ja se on juuri sopivassa kohtaa, eikä ole mikään kuvan päällä. Tässä bannerissa, ihastuin ehkä eniten otsikon tekstiin. Spc2

Nämä 2 seuraavaa banneria teki Elisa. http://ratijajarale.blogspot.fi/
Banneri on ihanan simppeli ja tykkään todella paljon ideasta. Kuvia on juuri sopivasti ja tekstikin näkyy tarpeeksi selvästi. :) pidan myös tuosta köynnöksestä, tuossa vasemassa kulmassa.


3

Tämä toinen banneri on myös todella ihana. Tykkään tästä ehkä jopa enemmän, kun tuosta toisesta. Kuvia on jälleen kerran juuri sopivasti ja tykkään erityisesti, noista koristeista kulmassa ja taustan läpinäkyvyydestä. :)


4

Neljännen Bannerin on tehnyt Sanna. http://kastehelmiajakuratassuja.blogspot.fi/

Sannan osalistuminen, tuli iloisena yllätyksenä. Banneri on hieno. Pidan hyvin paljon otsikon kultaisesta väristä ja alhaalla olevista pikkukuvista. Myös taustan mustavalkoinen kuva mielyttää silmää. :)


5

Numerot 5-6 ovat Ellan käden jälkeä http://ellankoulukiemuroita.blogspot.fi/

Banneri on ihanan kesäinen, pidän erityisesti reunakoristeista. Myös otsikko on todella kiva, värin eroitaa hyvin. Pidän erityisesti Karkkin kuvasta.


6

Pidän tästäkin paljon. :) vaikkakin tuon tekstin tasutan olisi voinut jättää läpinäkyväksi, mutta muuten banneri on hieno ja yksinketrianen. Tässäkään ei ole mitään liikaa tai liian vähän. :)


7

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä.on Mimmin http://mimmijavuoksi.blogspot.fi/ banneri.


Banneri on todella kiva ja se on tehty, samalla lailla kun Mimmin oma. Tämä on myös yksi suosikkini. :)

2 kommenttia: