Viikon blogihaaste: Suosikkiblogit

tiistai 22. heinäkuuta 2014


OHJEET: Jaa suosikkiblogisi muiden kanssa, ehkä joku löytää näin lisää lukemista! Esittele blogit lyhyesti ja kerro miksi pidät juuri niistä eniten. (Seuraan kyllä muita, mutta tässä 6 suosikkiani. :) )


elämäni valttikortti
Olen seurannut Mimmiä, jo tämän ensimmäisen hevosen, Vuoksin aikana ja seuraan nykyään Mimmin ja hänen toisen, 7 -vuotiaan hevosen, Ässän yhteiseloa ja kouluntreenailua. :)

Voitto kotiin
En muista milloin löysin Tiian blogin, mutta taisin löytää sen Youtuben kautta. :) mutta ihastuin heti. Tiia tekee kivaoja postauksia ja hyvin monipuolisia. Tiia kisaa esteillä n. 90-110cm luokkia ja valmentautuu aktiivisesti, 12-vuotiaan hollaintilaisen hurmurin, puoliveriruunan Voiton kanssa esteillä.

Bon Bon

Löysin Pinjan blogin, melkein heti Tiian blogin jälkeen. Pinja on Tiian nuorempi sisär, jolla on on oma poni, LIlli. Pinja kisasi Lillillä myös ennen aktiivisesti esteillä, mutta ikä tuli vastaan, joten Pinja käy hyppimässä Lillillä, virkistyksen vuoksi. Pinja käy myös, valmentumassa ja kisaamassa esteillä, lähellä olevalla ratsatuskoulun hevosilla. Nykyään blogissa on enemmän lifestyle, mutta kyllä kaviollisiakin näkyy. :).Mustaa valkoisella

En muista ihan tarkaan, miten löysin Iidan blogin, taisi olla toisen blogin kautta. No joka tapauaksessa, blogi kertoo, 18-vuotiaan tytön ja tämän kolmen irlannincobin elämää. Lillan, Lahjan ja Lordin. kaksi ensimmäistä ovat tammoja ja kolmas pieni oripoika. Iida kirjoitaa tämän kaviollisen kolmikon touhuista ja Lordin ja Lahjan opettamisesta.


Kaktu ja Futura
Kaktua ja Futuraa oon seurannut ensin Youtubesta ja sitten kun, blogi ilmestyi niin olen lukenut joka ainoan postauksen mikä on tullut. :) Blogi kertoo, Kaktun ja tämän ensimmäisen oman hevosen arjesta. Futura on ex ravuri, joka on juosut yhteensä 49 ravistarttia. Kaksikon alkutaival oli hankala, mutta niinhän sitä sanotaan, että lopussa kiitos seisoo. Ja nykyään Futura on todella hieno harrasteratsu, jonka kanssa pystyy jo ratsatamaan kaulanarulla, hyppäämään ilman satulaa ja ilman satulaa, kaulanarun kanssa.oona ja ponit
Oonan blogi kertoo, 18-vuotiaan tytön ja vuokraponeista ja joskus jopa hevosista. Oonan blogi on pirteä ja siellä on aina kivoja postauksia, joita jaksaa lukea. Videoitakin on tarpeeksi usein ja jos kyseessä on pelkästään, kuvapostaus tai normipostaus, niin sitä voi usein lukea hyvän musiikin kanssa. Myös kuvat ovat hyvälaatuisia.


Okei tälläinen tästä tuli. Toivottavasti tykkäsitte kommentia saa laitaa.

1 kommentti:

  1. Muuten kiva postaus, mutta tästä puuttuu yks blogi??

    VastaaPoista