lauantai 6. heinäkuuta 2013

3.7.2013 Kesän viimeinen ratsastus kotitalilla ennen syksyä.Keskiviikkona oli viimeinen tunti ennen syksyä. Opettaja lähtee lomalle, seisomaan koskeen ja narraamaan kaloja.

Menin Kiialla ja musta tuntuu, tänään ei mikään voi mennä pieleen. Otin pitkän raipan, jota en käyttänyt muuten kuin, huomautukseen jos pohkeesta, ei tapahtunut. Harjoittelin omaa istuntaa, mm. Jalkojen pitämistä oikealla paikalla, selän pitämistä suorassa. Kiia oli ihanan herkkä pohkeelle, vaikka vähän piti kyllä huomauttaa raipalla, että vauhti ei hyytyisi.

Tein myös käynnin ja ravin lyhentämistä ja pidentämistä, pysähdyksiä ja raviympyröitä.
Harjoittelin myös laukkanostoa ja laukan ylläpitämistä, molempiin suuntiin pääty-ympyrällä. Vasen puoli on yhä helpompi kuin oikea, koska mun toinen kylki menee siinä kierroksessa aina kasaan ja tälläkin kertaa se tuotti ongelman, nimittäin Kiia nosti vastalaukan pari kertaa, ennen kuin sain nostetta oikean laukan.

Lopuksi joitain kuvia tunnista.

p.s Kiitos Minnalle kuvista.<3 <3 <3 

Missä mun oikea käsi oikein on?

On se vaan niin ihana rouva. <3 <3 <3 <3
7 kommenttia:

 1. haastoin sut http://viivi-happylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Minkäkokoinen heppa tuo Kiia on? :) Näytät varsinkin ensimmäisessä kuvassa hirmu pienelle sen selässä :D Tosi hyvännäköinen kenttä, tommoista itsekin kaipaa puolitoista metrisen heinän keskellä tarpoessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiia on 178 cm, joten en yhtään ihmettele että näytän pieneltä ^ ^ Kiitos, vaikka se kyllä pölyää aina kuivana, mutta Kiian selässä ei niin tunnu haitaavan.

   Poista
 3. Itte oon menny tolla monta kertaa. oon jopa ratsastanut Shirellä! tosin en voi muistaa sen tallin nimeä, kun siitä on jo niin monta vuotta aikaa.se oli Östersundömissä joka oli silloin Espoota, nykyään se on Hesaa,ja sen tallin omisti joku Kokko mut myi sen jollekkin sukulaiselleen.toi hevonen on tosiaan tosi iso.asunut pikkiksessä jo vuodesta 2005.

  VastaaPoista
 4. joo sä näytät Kiian selässä pieneltä.mutta en ihmettele.

  VastaaPoista
 5. näilläkin eläimillä voi (Suomessa) ratsastaa:
  -Laama.
  -Kameli.
  -Lehmä.
  -Aasi.(painoraja sama kuin poneilla!)
  -HevosMuuli.(painoraja sama kuin poneilla!)
  -vuohi.(vain pienet lapset!)
  -Lammas.(vain pienet lapset!)
  -Jakki.
  -Poro.
  -Alpakka (vain pienet lapset!)
  -Ponimuuli.
  -Seepraasi .

  VastaaPoista
 6. Dille vois silti olla vaikka se nimi on jo käytetty vai mitä?!

  VastaaPoista