maanantai 3. kesäkuuta 2013

Heppailut jäi kesän tulon myötä vähemmälle, joten mitäs sit alettaisi harrastaa hmm… koiria?


Juu, näin siinä kävi, kuten joka vuonna että, kesä tuli niin mun heppailut jäi vähemmälle. Mut kyllä mä ratsastan, aina silloin tällöin kesälläkin.

No onneksi on jotain muuta mitä voi harrastaa, nimitäin koirat. Kuten ne jotka ovat kaverini Facessa, niin tietävät, että menen huomenna, Oulunkylään Match Show’hun, esittämään koiranäyttelyssä kaverin koiraa.
Ja ei, minä en ole se koira. ^ ^

Olen aina haaveillut että pääsisin, esittämään joko omaa koiraa tai jonkin kaverin koiran kanssa. Ja sanoin siitä Mirkulle, ja se lupasi et voisin esittämään Moccista eli Moccarellaa, Match show’ssa.
Ja olin viime viikon La, Mirkulla, treenaamassa ja tutustumassa Mocciseen.
Menimme koirien kanssa, ulos harjoittelemassa kävelyä ja seisomista, pöydälle nostamista ja korvien, suun ja turkin tarkistusta. Moccis antoi mamin ja mun tarkistuttaa itsensä ilman ongelmaa. Mutta kun piti mennä poispäin mamista, niin neiti laittoi jarrut päälle, mutta nameilla ja rohkaisuilla ja kehuilla, pääsimme lopulta, menemään poispäin ilman ongelma.
En ikävä kyllä muistanut pyytää Mirkkua ottaa treeneistä kuvia, enkä itsekään muistanut ottaa kuvia kun kävimme koirapuistossa, mutta otin kyllä koirista, kun pysähdyimme hetkeksi puun alle. Huomisesta voisin tehdä My Day- videopostauksen. Mielipiteitä?

Lopuksi kuvia.


Odotan meijä postilaatikolla taksia.

Kuvailin siinä samalla upeaan sinistä taivasta, ei pilen pilveä. :-)

Lenni ja Moccis taka-alalla. 


Vas Lenni, oik Moccis.


On ne niin sulosia! <3
Lenni: Mitä, joku kehtaa haukkua meitä?! ^ ^  <3


2 kommenttia:

  1. ihania kuvia.kauniita koiria.vaik Paulikin on upea.minkä nimisiä koiria?

    VastaaPoista
  2. minäkin olin joskus jo edesmenneen Lakun ollessa pentu koiranäyttelyssä.

    VastaaPoista