Kisaamista ja kiemurtelua.

perjantai 13. huhtikuuta 2012


Sunnuntai 32.maaliskuuta 2012. Kotitalli. Ratsu: Pauli.

Kisaamista ja kiemurtelua.


Verkka. Klo 13.15

Aamulla laitoin kaikki muut kisavaateet, päälle paitsi kisatakin. Sitten menin taliin, hain Paulin harjaämpärin, ohjat ja satulan sen boksin eteen valmiiksi. Sitten menin sisään, riisuin Paulilta loimen, ja puhdistin sen kaviot, harjasin sen hyvin ja laitoin sitten sille suojat, satulan ja suitset. Sitten mä laitoin kisatakin takas päälle, ja odotin että saataisiin lähteä maneesille.

Kun me sit saatiin lupa, niin tultiin maneesille, vähän liian aikaisin. Ja jouduttiin palaamaan takas taliin. Noin viidentoista minuutin päästä lähettiin uudelleen maneesille. Kun kaikki olivat päässeet satulaan, niin verkkasimme noin 20 min ja sit ensimmäinen ratsukko, aloitti radan.


Kisat. Klo 14.10

Minä ja Pauli olimme kolmas ja neljäs lähtövuorossa. Käynti- ravi- laukka ohjelma, meni muuten hyvin ja olisin voinut voittaa, mutta sitten kun mun piti mennä koko rata leikkaa, vapain ohjin niin Pauli kiemurteli, ja vain siksi kun mä en saanut ohjia liukumaan tasaisesti sormien välistä. Käynti-ravi, meni hieman paremmin.
Tulimme toiseksi.

* * *

5 kommenttia:

 1. Heippa Jenny:) Hieno blogi sinulla! Ihanaa kevättä ja mukavia hetkiä heppojen ja blogin parissa:)
  t.Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina. Käyppä katsomassa myös http://fi.netlog.com/jennykarkkainen. Siellä mä pidan sellaista arkiblogia, johon kirjotan aina silloin tällöin, ihan arkipäivän juttuista ja ihan normi ratsastustunneista.

   Poista
 2. Kiva blogi! Postausaiheena voisin ehdottaa sun lemppariheppojen esittelyä. Kuvat, syntymäajat, rotu, missä tallissa asuu ja koska olet tutustunut, millainen on ratsastaa + luonteenpiirteitä.

  t. Mirkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirkku. Eiköhän tuo postaus järjesty. ^ ^ Kunhan saan sen tehtyä.

   Poista
  2. Mutta mä teen sen tonne http://fi.netlog.com/jennykarkkainen. Koska se ei ikävä kyllä liity kisailuun mitenkään.
   ja olen ajatellut myös tehdä uuden blogin tänne blogger.comiin

   Poista