keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Toukokuun touhut!

Hei taas! Tosiaan siitä on aivan laittoman kauan, kun viimeksi tein kuukausi koosteen. Mutta kiitos Siirin, sain jälleen innostuksen alkaa tekemään näitä. Koitan muistaa laittaa näitä, joka kuukausi tästä eteenpäin. Mutta juu, nyt päästän teidät katsomaan viime kuun koosteen.

Muistakaa kommentoida, kiitos!



Toivotuin lahja

On ehdottomasti mimun kamerani uusi, M.Zuiko Digtal ED 14-150mm f4.0-5.6.II  objektiivin. Mä en todellakaan malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä tallille!!

^ ^
💓💓💓💓



Tykätyin instakuva

Tämä sai eniten tykkäyksiä.


Toukokuun tuntsari.

Hurjan taistelun jälkeen, päädyin 2 kaviokkaaseen. Nimittäin Kiiaan ja Nooraan. Kiiaan siksi, koska sain kokeilla ratsastaa sitä ilman jalustimia ensimmäistä kertaa, kaikki askel-lajit läpi ja myös vaihdot ilman jalustimia tuli koettua. ^ ^

Nora taas opetti, mulle rauhallisuutta ja pienillä avuilla ratsastusta. Menin Norpalla  ilman satulaa pitkästä aikaa. Ja tasapaino pääsi taas testiin, varsinkin laukassa. Mutta pysyin selässä.


Kivoin tunti.

Varmaan viimein yksäri, jolloin menin Kiialla lopulta ilman jalustimia. Aluksi oli jännää molemmin puolin. Kiia ei uskaltanut aluksi mennä eteenpäin ravissa, kun hytkyin ja pomppiin satulassa, ennen kuin pääsin mukaantumaan sen harjoitusravin tahtiin.


Kuukauden lempitehtävä.

Kivoin tunti.

Varmaan viimein yksäri, jolloin menin Kiialla lopulta ilman jalustimia. Aluksi oli jännää molemmin puolin. Kiia ei uskaltanut aluksi mennä eteenpäin ravissa, kun hytkyin ja pomppiin satulassa, ennen kuin pääsin mukaantumaan sen harjoitusravin tahtiin.



Suosikkikuvat:

Itse otettu


¨

Kuukauden lempitehtävä.

Yllättävän kyllä, viime kuun, lemppi tehtäväksi muodostui avotaivuttus!

(Teksti kopioitu Ig:stä.)

7.5

Tänään Annilla.

Alkukäyntien jälkeen, aloin tekemään voltteja, joka kulmaan ja pitkille sivuille avotaivuttusta. No aluksi, oli taas kerran hakemista asetukseen kanssa, mutta löysin ne aika nopeasti.

Tein samaa tehtävää molempiin suuntiin, käynissä ja ravissa. En kyllä aina muistanut taivuttaa volteilla.

Sitten jatkoin tehtävää myös laukassa. Ensin, ravissa lyhyt sivu ja voltit ja sitten avotaivuttus laukassa.

Sen jälkeen tulin ravissa pohkeenväistöä keskihalkaisijallta oikealle ja vasemmalle uraa kohti. Sekin oli aluksi, todella haastavaa, mutta löysin nappulat ajoittain.



Kivoin tallipäivä.

23.5 Juhlimme tallin shettisrouvan,  26 v. syntymäpäivää. Muori pääsi käymään laitumella, sai paljon huomiota ja herkkuja ja päähän, minun itse tekemäni voikkukkaseppeleen jonka sai myös  lopuksi syödä.

Tässä on pari kuvaa, kun Nette nauttii olostaan laitumella.






Ihanaa kesää kaikille blogini lukijoillen!

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus!

  Tosin itse olisin tykännyt, että kaikki kuvat olisivat samankokoisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla. Neten kuvat jäivät epähuomiossa pieneksi, mutta korjasin ne heti.

   Poista
 2. Mun lempihevosrodutja lempiponirodut:
  Suomenhevonen
  Puoliverihevonen
  Waler-hevonen
  Eestinponi
  Saksanratsuponi
  Zemeituka-poni
  Suomenhevonen
  Puoliverihevonen
  Don-hevonen

  VastaaPoista
 3. itte en tiedä, jatkanko enää pikkiksessä vai en.kulin, että tilat on ainakin vuodeksi vuokrattu jaujaulle.joten jos en jatka pikkiksessä jatkan todennäköisesti lähderannan tallissa. viimeks menin siellä Tupsu nimisellä, ihanalla, 14-vuotiaalla tinkerruunalla.yks syy miks tilat vuokrattiin on se, että niin moni karsina olis muuten jäänyt tyhjäksi, kun niin moni heppa jäi eläkkeelle.ja saapahan rahaa joskus, toivonmukaan, uusiin hevosiin.sori, kun äsken tuli noi kaks rotua kahteen kertaan, en huomannut.PS: tee ihmeessä lisää videoita!

  VastaaPoista