Toukokuun touhut!

keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Hei taas! Tosiaan siitä on aivan laittoman kauan, kun viimeksi tein kuukausi koosteen. Mutta kiitos Siirin, sain jälleen innostuksen alkaa tekemään näitä. Koitan muistaa laittaa näitä, joka kuukausi tästä eteenpäin. Mutta juu, nyt päästän teidät katsomaan viime kuun koosteen.

Muistakaa kommentoida, kiitos!Toivotuin lahja

On ehdottomasti mimun kamerani uusi, M.Zuiko Digtal ED 14-150mm f4.0-5.6.II  objektiivin. Mä en todellakaan malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä tallille!!

^ ^
💓💓💓💓Tykätyin instakuva

Tämä sai eniten tykkäyksiä.


Toukokuun tuntsari.

Hurjan taistelun jälkeen, päädyin 2 kaviokkaaseen. Nimittäin Kiiaan ja Nooraan. Kiiaan siksi, koska sain kokeilla ratsastaa sitä ilman jalustimia ensimmäistä kertaa, kaikki askel-lajit läpi ja myös vaihdot ilman jalustimia tuli koettua. ^ ^

Nora taas opetti, mulle rauhallisuutta ja pienillä avuilla ratsastusta. Menin Norpalla  ilman satulaa pitkästä aikaa. Ja tasapaino pääsi taas testiin, varsinkin laukassa. Mutta pysyin selässä.


Kivoin tunti.

Varmaan viimein yksäri, jolloin menin Kiialla lopulta ilman jalustimia. Aluksi oli jännää molemmin puolin. Kiia ei uskaltanut aluksi mennä eteenpäin ravissa, kun hytkyin ja pomppiin satulassa, ennen kuin pääsin mukaantumaan sen harjoitusravin tahtiin.


Kuukauden lempitehtävä.

Kivoin tunti.

Varmaan viimein yksäri, jolloin menin Kiialla lopulta ilman jalustimia. Aluksi oli jännää molemmin puolin. Kiia ei uskaltanut aluksi mennä eteenpäin ravissa, kun hytkyin ja pomppiin satulassa, ennen kuin pääsin mukaantumaan sen harjoitusravin tahtiin.Suosikkikuvat:

Itse otettu


¨

Kuukauden lempitehtävä.

Yllättävän kyllä, viime kuun, lemppi tehtäväksi muodostui avotaivuttus!

(Teksti kopioitu Ig:stä.)

7.5

Tänään Annilla.

Alkukäyntien jälkeen, aloin tekemään voltteja, joka kulmaan ja pitkille sivuille avotaivuttusta. No aluksi, oli taas kerran hakemista asetukseen kanssa, mutta löysin ne aika nopeasti.

Tein samaa tehtävää molempiin suuntiin, käynissä ja ravissa. En kyllä aina muistanut taivuttaa volteilla.

Sitten jatkoin tehtävää myös laukassa. Ensin, ravissa lyhyt sivu ja voltit ja sitten avotaivuttus laukassa.

Sen jälkeen tulin ravissa pohkeenväistöä keskihalkaisijallta oikealle ja vasemmalle uraa kohti. Sekin oli aluksi, todella haastavaa, mutta löysin nappulat ajoittain.Kivoin tallipäivä.

23.5 Juhlimme tallin shettisrouvan,  26 v. syntymäpäivää. Muori pääsi käymään laitumella, sai paljon huomiota ja herkkuja ja päähän, minun itse tekemäni voikkukkaseppeleen jonka sai myös  lopuksi syödä.

Tässä on pari kuvaa, kun Nette nauttii olostaan laitumella.


Ihanaa kesää kaikille blogini lukijoillen!

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus!

  Tosin itse olisin tykännyt, että kaikki kuvat olisivat samankokoisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla. Neten kuvat jäivät epähuomiossa pieneksi, mutta korjasin ne heti.

   Poista