sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Vanha väistyy uuden tieltä.

Niin kävi mulle ja Havannalle.

Jälleen joudun sen karun tosiasian eteen, että ratsastuskoulussa mikään ei ole pysyvää, paitsi jos on oma hevonen. Mutta omaa en tule koskaan samaan, joten täytynee hyväksyä että, jotta bisnes toimisi pitää muutamian hevosia laittaa eläkeelle.

'Tamman myynti oli mulle täysi shokki. En tajunnut että Hapsu oli jo eläkeiässä. Olin jo ehtiynyt kokeilla myös kerran hyppäämistä ja suunitella kisaavani koulua sillä ja kaikkea muuta. No sain ainakin kivan muistutuksen siitä, että ei pitäisi suunitella enää mitään, vaan pitää elää päivä kerrallaan.

Mutta vaikka ikävä on kova, toisaalta olen todella iloinen että sain tutustua Havanaan ja pääsin myös kehittymään sen kanssa.

Toivottavasti tallille tulisi pian uusia ihania kaviokkaita.

Koitan tulla tänne ensi kerralla kirjoitamaan vähän iloisemasta asiasta, heippa siihen asti!

14 kommenttia:

 1. Ratsastuskoulussa hevosiin kiintyy niin pahasti, ettei enää muista että hevonen ei ole oma, ja sitten kun sen menettää, se tuntuu siltä kuin menettäisi jotain todella merkittävää. Voimia sulle. <3

  VastaaPoista
 2. tiedätkö minne se meni?! olin jonku aikaa sitte tivolissa ja siellä oli Lissu niminen poni joka näytti ihan pikkiksen shettikseltä.
  milloin pikkikseen on tulossa uusia hevosia ja mitkä on jo eläkkeellä?
  tiedän ainakin kaks, jotka lähtee jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä minne Hapsu meni, mutta sen tiedän, että se meni hyvään paikkaan. Sen verran mä luotan tallin omistajaan. Varmaan pian. Anni on ainakin yksi niistä jotka lähtevät eläkeelle.

   Poista
 3. niinpä.vanhemmat hevoset menivät eläkkeelle.seuraavaksi ehkä menevät Kia, Anni ja Noora.voimia sulle.tiedätkö minne se meni ?!
  teet hienoja postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mutta uskon että ennen kuin Noora ja Kiia lähtee, niin tulee uusia kaviollisia. Joten tytöt pysyvät kyllä aikas kauan talilla.

   Poista
 4. Dorinakin myydään. Se on yks tärkeimmistä mulle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Dorina on myös yksi joka lähtee. Voimia sinulle. Tiedän miltä se tuntuu. :( 💔😔

   Poista
 5. voithan tehdä videon kaikista lähteneistä hevosista sitte kun ne on lähteny..
  minäkin uskon, että Kia ja Noora lähtevätvasta sitten, kun on tullut uusia hevosia/poneja. eli joko ens vuonna tai syksyllä.

  VastaaPoista
 6. mitkä tallin hevosista on siis jo menny eläkkeelle? kuulin että jotkut mutta en saanut tietoa mitkä.
  Hevoset:


  Ponit:


  VastaaPoista
 7. ennen oli pikkiksessä joitain entisiä tuntihevosia yksityisinä. mutta en tiedä miten on nyt kun nämä jää eläkkeelle.riippuu kai siitä, kuka ne ostaa.
  näin olen ymmärtänyt.

  VastaaPoista
 8. hienoja kuvia. ne on upeita.tänään hoidin kaverini koiraa Makea, mut ei nyt siitä muuta.mitkä hevoset ja ponit siis menevät ja milloin eläkkeelle? ennen jotku jäi yksityisiksi mutta käsittääkseni se riippuu ihan siitä kuka ne ostaa.ei siis voi tietää vielä jääkö joku tänne yksityiseksi vaiko ei ennen kuin se on myyty.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Kia (Lakija) sekä LIisi (Taksliisi) että Loistawa (Loistawa) näistä vuosista.Loistawa on tallin oma kasvatti.
  kiitos Anni (Anni Snow)sekä Pauli (Paul II) että Ellu (Elektra Est)tästä ajasta.Ellu tosin oli eri tallilla.
  kuulin että Kia (Lakija) on mennyt eläkkeelle miten ja Liisi (Taksliisi)on sitä en osaa sanoa mutta luin jostain että Loistawa (Loistawa) vuokrataan.
  Loistawa on tallin jo kuolleen tuntiratsun jälkeläinen.

  VastaaPoista