sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kuvapostaus ja videokooste HHF 2017

Juu olin eilen tän vuoden HHF:issa siskon kanssa. Näin jälleen Petran ja Uffen.<3
Montaa esitystä en ehtinyt katsoa, kun olin kiertelemässä välillä. Mutta oli todella kivat messut ja mua jopa pyydetiin ekaa kertaa yhteiskuvaan. Nimittäin Vauhdin hurmaa blogia kirjoittajan Karon kanssa. :)
Kyllä oli kiva tavata oman blogin lukija. Annoin  myös nimmarin.

Mutta nyt itse aiheeseen, nimittäin kuviin ja videoon. Kertokaa toki suosikkikuvanne ja mitä piditte videosta.Kommentti kommentista, lukija lukijasta. 

9 kommenttia:

 1. Olipa mukava päästä messutunnelmiin tätä kautta, kun en itse paikanpäällä ollut :) Pitäisi kyllä joillekin heppamessuille itsensä järjestää, kaikki tuntuu vaan olevan melko kaukana omaa sijaintia ajatellen, että ei ole tullut lähdettyä. Mutta ehkä vielä joskus!
  Erityisesti tykkäsin tuon videon musiikista, sopi hyvin hevosten mahtipontisuuteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista Siiri. Olisi todella kiva nähdä sua livenä joku kerta. ^ ^

   Poista
  2. Niin ja hei kävin katsomassa sen videon Youtubesta, minkä vinkkasit- jaa se ihmeessä myös tänne blogiin, muutkin blogisi lukijat varmaan haluaisivat sen katsoa! :) Oli hauska päästä teidänkin kyytiin mukaan kypäräkameran kautta!

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) ite en päässyt tällä kertaa tuonne, mukava nähdä kuvina :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon kommentista Repe. Harmi että et päässyt, no ensi vuonna uusi yritys.

  VastaaPoista
 4. Todella kivoja kuvia ja video! Itse en ollut messuilla tänä(kään) vuonna, olen säästänyt rahaa Tampereen messuille, joille menen nyt jo neljättä vuotta peräkkäin! :D

  VastaaPoista
 5. hienoja kuvia ja videoita! oon ittekkin ottanut videoita eri aiheista: laamat, hevoset & ponit, koirat..siis lähinnä eläimistä.ehkä joskus teen oman blogin ja laitan ne sinne.en ole ollut tuolla mut Helsinki International Horse Showssa olen ollut kerran yleisönä ja monta kertaa katsomassa Apassionataa.hevosista kuvissa on yleensä Kia tai Noora.

  VastaaPoista
 6. siis kun mulla on kuvia ja videoita itelläkin niin niistä sais.sinä ja Pauli ootte upean näköinen pari.ja Havanna on myös mukana joillain videoilla.olen kerran ollut hyvinkään hevosteatteria katsomassa .
  se oli hienoa.olen myös nuorempana ollut työharjoittelussa tallilla hyvinkäällä hyyppärässä.se oli yksityistalli.se oli ennen kuin aloin hoitamaan laamoja.toi uusi tulokas Kiiza on erikoisen värinen.

  VastaaPoista
 7. en ole päässyt tonne.vois ehdottaa joku vuos voisinko mennä yhdessä mun kaverin, Tarjan, kanssa.hän olisi kyllä valmis menemään mun kanssa vaikka kiinan.

  VastaaPoista