sunnuntai 12. helmikuuta 2017

10 faktaa minusta


1. Tallilla ollessa, olen suorastaan ylitarkka, että kaikki, suitset, satulat, harjaämpärit ovat, mm. Ristitetty, laitettu viltti päälle, laitettu paikoilleen, joka kerta kun käyn siellä. (Entä oma huone.... )

2. Kävelen nopeasti. Olen kävelyn maantiekiituri, enkä oikein tykkää, jos joku on hitaampi, enkä VARSINKAAN jos niitä hitaita ihmisiä kävelee koko hiivatin, kadun leveydellä!! En oikein myöskään tykkää taluttaa hidasta hevosta / poni.
3. En tykkään yhtään, jos ratsastaessa joku junttaa edessä, kun pitäisi esim, ravata tai laukata ja joku joko siirtyy laukasta raviin, kävelee tai pysähtyy eteen....

4. Jään melkein joka toinen viikko, tai ainakin kerran kuussa kotona hihastani (huom. T-paidan) kiinni meidän ollkkarin oven kahvaan, tai lyön varpaani joko oven karmiin, tai sitten pöydän tai tuolin jalkaan... Tai pääni / käteni keittiön yläkaapin kahvaan... ym.
5. Minulla on kuiva ja apaatinen ihottuma käsivarsien ja jalkojen taipeissa.

6.  Jännitän kaviollisia, joilla en ole mennyt koskaan/pitkästä aikaa. Jännitän myös pitkästä aikaa hyppäämistä.

7. Olen ikuinen poniratsastaja, koska minulla on kasvunpysähdys.
8. Minulla on viharakkaus suhde pituuteni suhteen. Toisaalta tykkään olla pieni, koska saan mennä aina poneilla, mutta toisaalta on ärsyttävää koittaa laittaa jollekin isolle (Kiia) satulaa ja suitsia. Tai laittaa ylhäällä olevaa satulaa, takaisin telineeseen.

9. Haluaisin kokeilla joskus Paulin kanssa, kuolaimettomia suitsia. Myös naruriimua, olisi kiva testata ponille.

10. En ole vielä koskaan saanut kokeilla hiihtoratsastusta, pulkkakyytiä hevosen perässä, issikkavaellusta tai hankkilaukkoja.

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! :) mulla on sama että jännitän uusia hevosia :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus taas jälleen♡♡

  VastaaPoista
 3. Hauska ja hyvin toteutettu postaus! :D Mä samaistun niin kovasti tuohon varpaan lyömiseen johonkin, joka ihmeen viikko mä joko astun tavallaan omien varpaiden päälle, tai vaihtoehtoisesti jos en tee sitä, niin kävelen portaissa ja raapaisen kantapäästä nahkat pois edellisen portaan reunaan:D Ai että, kun on ihana tunne! :DD
  Sä voisit kyllä tehdä tällaisia lisääkin, jos sulla olisi varastossa lisää faktoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Siiri ja täytyy katsoa jos tulee jotain mieleen. ^ ^

   Poista
 4. minä lyön usein varpaani tai saan muuten vain mustelmia tai sitten ne vaan näkyy niin hyvin kun olen niin kalpea.olen myös tosi sähköinen= kaverini saa minulta helposti sähköiskun.toisaalta pidän hiuksistani, toisaalta en, koska ne takkuuntuu helposti ja etenkin talvisin ovat sähköiset eikä niitä saa kammattua millään.eli mulla on tukkaongelma.

  VastaaPoista
 5. minä tykkään kokeilla uusia hevosia.Kiizaa en ole vielä kokeillut.mutta joskus sekin päivä voi tulla.

  VastaaPoista
 6. Havanna on tuttu mulle virosta.katso semmoinen kuin Sassi Talu.olin kerran siellä ratsastamassa.mentiin peiliä ja väriä.se oli kivaa!en muuten ole mennyt Havannalla ainakaan pariin vuoteen.

  VastaaPoista