Kuukauden Kootut

maanantai 3. lokakuuta 2016


Syyskuun...


Luetuin postaus:


Aktiivisin kommentoija:

Trust is about us  blogin kirjoitaja Siiri.<3 <3 <3 <3 <3 <3 
Kiitos, jatka samaa rataa.Paras ratsastuskerta:


28.9.

Suosikkikuva:

Suosikkimusiikki:


Kaviokas:
Välek

Kaviotuttavuus:
Asko

Tykätyin ig kuva:

Haah, kerrankin tää tulee ajoissa!


Apua, mitä vauhtia nää kuukaudet menee, hetki sitten oli syyskuu, nyt ollaan kohta jo marraskkuussa... ei nyt sentään mutta kuuaudet menee nykyään hurjaa vauhtia, hyvä kun ethtii postata... ;)

13 kommenttia:

 1. Sinäkin kommentoit ihanan aktiivisesti minun blogiini, joten kiitos myös sinulle! :) Suosikkikuvasi on sama kuin omani, aivan ihana ja syksyinen, olisipa sekin tuolla bannerissasi esillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siiri, kato mulla on tavoite päästä edes kerran, sun blogin kuukauden Aktiiviseksi kommentoijaksi. ;) Samaa toivon minäkin, mutta ktyllä tuokin kelpaa, ensi kerralla sitten.

   Poista
  2. No kyllähän sen vielä saa esille ulkoasuun, vaikka tuonne sivupalkkiin lisäät sen! :)

   Poista
 2. Kiva postaus! Toteutan itsekin tällaisen viimekuulta, odottelee julkaisua luonnoksissa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, täytyy sitten katsoa minkälainen siitä sitten tulee.

   Poista
 3. Syyskuu menikin yllättävän nopeasti ja tästäkin kuukaudesta on kerennyt jo viikko vierähtää! Kamala miten se aika oikein kuuluukaan...
  Mutta todella kiva postaus ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, viime vuonna, tää aika ei menny yhtään näin nopeasti.

   Poista
 4. Näihin kuukauden suosikkeihin voisit lisätä myös lempitehtäväsi (esim pohkeenväistö sillä tai tällä tavalla tehtynä), kuukauden kivoimman (talli)päivän ja vaikkapa hyödyllisimmän vinkin, minkä sait valkulta tai opelta! Voisit myös vaikka keksiä kuukausille omia juttuja, jotka mainitset sitten vain siinä kuussa, vaikkapa joulukuun suosikkijoululaulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, todella kivoja ehdotuksia. Täytyypä katsoa, tota suosikki tehtävää. Tähän kuukauteen sitä ei voi laittaa, mutta ehkä ensi kuussa. Katson myös jos noita muita ehdotuksia, saisi johonkin kuukaudensuosikkeihin.

   Poista
 5. Tosi kiva postaus ja kivs blogi sulla😊

  VastaaPoista
 6. Joulukalenteriin ehdotuksia: suosikkihevosesi koko harrastuksen ajalta ja miksi, vaikkapa postaussarjana jos asiaa per hevonen on paljon. Miksi aloitit harrastuksen, ja miksi jatkat edelleen?-turinapostaus, ja vaikkapa tonttukuvia hevosista/hevosten kanssa, ne ovat aina ihania! :)

  VastaaPoista