Kuvapostaus neljäs kerta Välekin selässä ja ensi kertaa sänkkärillä!!

keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Heissan ihmiset!

Tänään kävin neljättä kertaa ratsastamassa Välekiä.
Ensin tein alkukäynntien aikana, voltteja joka kulmaan ja pitkän sivun keskelle, tein voltit molempiin suuntiin. Sitten nostin kahdeksikolla ravin ja tein, (jos vain muistin) pysähdyksen pituushalkaisijan keskelle.
Ravailun jälkeen nostin pääty-ympyrälle laukan, laukaten molempiin suuntiin. Sitten kävelin välikäynnit, jonka aikana Anna laittoi meille ristikon jota lähestyin ensin ravissa ja vähän ennen estettä, Välek nosti laukan ja hyppäsimme esteen laukassa. Jatkoin laukkaa ja hyppäsimme esteen ainakin neljä kertaa vasemmassa kierroksessa.

Sitten vaihdoin käynissä suunan, ja tulin samalla lailla oikeassa laukassa, jollon Välek kyyläsi ristikkoa ja kielsi, no tulin uudestaan ja tällä kertaa poika tuli vähän pohjaan, mutta hyppäsi kuitekin. Otin muutaman hypyn oikeaan kierrokseen ja jonka jälkeen kävelin hetken ja otin vielä muutaman hypyn, vasemmalle.


Sitten kävelin hetken aikaa uraa pitkun, kun Anna sanoi että hän ottaisi koiransa ja poikansa ja me menisimme, SÄNKKÄRILLE!!!!! Voitte kyllä uskoa että mua jännitti....
 No kävelimme ihan läheiselle pellolle, ja aloin ratsastaa isoa ympyrää Annan ympärillä, kävelin hetken ja Annan käskystä nostin ravin ja melkein heti laukan

Välek ei mennyt yhtään sen kovempaa, mitä annoin sen itse mennä. Hetken päästä Anna kysyi joko olisin valmis nostamaan vauhtia? Vastasin, että voisihan sitä kokeilla.
 A: Nouse kevyeeseen istuntaan. Tein työtä käskeyä, ja Välksy lisäsi heti vauhtia, mutta tunsin sen olevan halinassa vauhdista huolmatta. 

Menin myös toiseen suuntaan, samalla tavalla.Unna <3 <3 <3 <3 <3 

Sitten Anna otti meistä vielä pari poseeraus kuvaa. :)  Sitten kävelimme takaisin ja Anna riisui pojaslta satulan ja minä talutin loppukäynnit, maasta käsin molempiin suuntiin.

 Sitten kävelimme takaisin ja Anna riisui pojaslta satulan ja minä talutin loppukäynnit, maasta käsin molempiin suuntiin.
Sitten vein pojan hoitopaikalle ja pesin sen huolella, harjasin ja puhdistin kaviot. Sitten veimme Välekin tarhaan ja riisin riimun, jonka jälkeen annoin herkun.Mitäs piditte, löytyykö lempparia?


8 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja ihania kuvia❤Oot tosi hyvä ratsastamaan😍💙ja sulla on tosi hyvä blogi💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanasta kommentista. Kiva saada positiivista palautetta sekä ratsastuksesta ja blogista.

   Poista
 2. Ihana postaus! Tosi hienoja kuvia. :) Ja sun ilmeestä pystyy kyllä heti päätellä, että oli kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Elina. Mä hymyilin koko loppupäivän. Posket oli illalla kyllä kipeät liiasta hymyilemisestä. Mä niin haluan ehdottomasti kokea tuon uudestaan.

   Poista
 3. Mun mielestä kivoimmat kuvat on nuo kun olet kevyessä istunnassa ja menette vähän reippaammin!
  Kiva kuulla, että ratsastuskerta oli mukava ja hevonen hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Onpa Välek ihanan näköinen hevonen ❤️
  Teillä näyttikin olevan todella hauskaa ja odotan itsekin innolla milloin pääsisin kanssa sänkkärille!

  VastaaPoista
 5. mitä rotua toi poni on? se on kaunis.toi kuvan koira muistuttaa yhtä mun kaverin koiraa.

  VastaaPoista