31.7- 4.8 Huittisten kesäleiri 2016 Varoitus! Paljon kuvia.

tiistai 26. heinäkuuta 2016

31.7 Sununtai.

Heräsin joskus ennen kuutta ja valvoin aamuun asti. Sitten 8.20 soi herätyskello jollon nousin, vaihdoin päivävaatteet ja pesin hampaat, otin aamulääkeet ja vähän ennen kahdeksaa menin aamulpalalle.
Ammupalan jälkeen menin vielä hetkeksi hengaamaan talolle, koska mun tunti oli vasta vasta illalla, koska porukat tuli vasta neljän jälkeen. 

Siiten kun mun 2 kämppistä olivat tulleet, hengasimme talolla vielä hetken ennen kuin katsomaan toisen kaverini kanssa, joko lista olisi tullut. Olihan se. Minun eka ratsu leirillä oli Fortuna.
Alkukäyntien jälkeen, nostimme harjoitusravin ja ravasimme uraa pitkin lyhentäen ja pidentäen ravia. Sitten aloimme ravailemaan kahdeksikkoa. Seuraavaksi otimme laukan mukaan, niin että laukkasimme kahdeksikon toisen tmpyrän ympyrän ja ravasimme toisen.
Laukkojen jälkeen jatkoimme uraa pitkin ravissa ja aloimme tulemaan keskihalkaisijalle, ravissa kääntäen aina vastakaiseen suuntaan kin edelllä ratsastava. Sitten jatkoimme kahdeksikolla, ravaten ja laukaten toiseen suuntaan.


 1.8 Maanantai

Aamutunnilla sain Pixselin!! <3 <3 tehtävä oli se että, teimme päätyihin voltin, ensin käynissä ja sitten ravissa ja seuraavaksi otimme suorailla urilla laukkaa ja teimme ravissa voltit.
Sitten siirryimme keskiympyrälle laukamaan, molempiin suuntiin, jonka jälkeen siirsimme uralle ja otimme loppuravit ja siirryimme käyntiin.


Iltapäivätunnille sain Sannin.

Alkukäyntien jälkeen, otimme ohjat tuntumalle ja aloimme tekemään ravissa päätyihin voltit ulospäin.
Sitten nostimme laukan ja laukkasimme puoli keskiympyrää vastalaukkaa, toistaen tehtävän myös toiseen suuntaan.

Lopuksi otimme vielä laukkaa keskiympyrällä ja teimme vielä loppuraveissa voltit.2.8 Tiistai

Aamutunnilla hyppäsimme. Sain Tikrun, vaikka olisin kyllä toivonut Pixseliä, mutta kyllä Tikrukin on hyvä.Aloitimme volteilla, jotkä teimme sisällepäin, käynissä ja ravissa.

Juu, tarkuus on mitä on mutta muuten tämä kuva on minusta.hyvä.

Sitten ravasimme toisella pitkällä sivulla, maapuomien yli ja laukkasimme toisen

Sitten hyppäsimme vuorotelle toisella pitkällä sivulla olevat pystyn ja ristikon
.

Iltapäivällä Sain Pixsun jälleen!!!  (Huom! En saanut tunninista kuvia, joten joudutte tyytymään muutamaan vanhaan kuvaan ja muutamaan uudempaan tarhakuvaan. :/ )
Teimme pienen tehtäväradan.Alkuverryttelynä teimme käynissä ja ravissa voltin, pitkän sivun keskelle ja pohkeenväistöä toiselle pitkälle sivulle, teimme tehtävät myös toiseen suuntaan.
Sitten jätimme sekä pohkeenväistön pois ja nostimme sille pitkälle sivulle laukan. Lopulta laukkasimme koko kentää ympäri pari kierrosta, molempiin suuntiin.


3.8 Keskiviikko.

Keskiviikkonaamuna hyppäsimme jälleen. Alkuverryttelynä menimme ravissa, loivalla kiemuralla olevat 2 maapuomia käynissä ja ravissa. Toisella sivulla menimme myös 2 maapuomia.
Sitten ne maapuomia, laitettiin puolikaiksi kavaleteiksi, joiden yli ravasimme. Lopuksi aloimme tulemaan niin että ensin molempien yli ravatiin, sitten ensimmäinen kavaletti tultiin ravissa, sen jälkeen nostimme laukan ja hyppäsimme toisen.
Sitten, kavaletit kootiin ihan kunnolla, ristikoksi ja pystyksi ja menimme molemmat laukassa.

Iltapäivällä sain ensimmäistä kertaa Rotan, koulutunnille. Olen mennyt Rotalla vain kerran ja sekin oli käyntimaasto, joten en ole koskaan ratsastanut sen muita askel-lajeja, paitsi tällä kertaa.
Rotta muistutaa kooltaan, väriltään ja olemukseltaam Pihliksen Kiiaa, mutta on ainakin vankempi. Rottis  oli herkkä pohkeelle, ainakin kääntäessä. Tamman raviin oli kyllä aikamoinen totuttelu, mutta pikku hiljaa pääsin siihen kiinni.
(c) Jassu
Alkukäyntien jälkeen, otimme ravia uraa pitkin, alkaen tulemaan keskihalkaisijalle, tehden keskelle vasemmalle ja oikealle voltti ja päättyyn tultaessa, kääntäen joka kerta, eri suuntaan. Sitten otmme laukan mukaan, laukaten pitkät sivut.
(c) Jassu


9.8 Torstaina.

Torsataina pääsin maastoon, ensi kertaa Pixselin kanssa. Vaikka yleensä en tykkää käyntimaastoista, niin tällä kertaa, olin innoissani. Ensin menimme takakentälle, kokontumaan jonka jälkeen lähdimme matkaan. 
Olin aluksi hieman huolissani, Piksu- vauvan selvitymisestä, mutta poni hoiti homman kotiin, ja oli hyvin tarkka kavioistaan ja varmajalkanen, että minulle jäi vaan matkasta nauttiminen ja vahtiminen, että poni ei napannut välipaloja matkan varrella.
(C) Tiia Lehtonen
(C) Tiia Lehtonen
Kun palasimme tallille, suuntasimme vielä kentälle ravailemaan, pari kierrosta.


Iltapäivällä meillä oli pienet leirikisat, johon kuului tehtävärata. Siinä oli pujottelua, puomilapyrintti ja harjan heittäminen hämpäriin. Jouduin heittämään kolmesti että harja osui. :)
Vaikka ei saanut mennä muuta kun käyntiä, se oli ihan kivaa. Pääsin pitkästä aikaa Flamengolla, se oli mukavaa. Lopuksi pääsin ensimmäistä kertaa viemään, hevosia laitumelle kesälomalle. Se oli vapisuttavan upea kokemus.
Sain päästää tämän tamman lomalle. Se oli huimaa. :)

Kaikken kaikkiaan kiva leiri.


Tässä vielä leirivideo.


Mitäs piditte? Kertokaa mielipiteenne, haluatteko te tälläisiä postauksia lisää?

7 kommenttia:

 1. Olipa hienoja kuvia ja leiri kuulosti ihanalta!:)

  VastaaPoista
 2. Sun ratsastuksessa on kyllä todella suuri kehitys tapahtunut verrattuna viime kesään! Kivoja kuvia ja hyvin kirjoitettu päivä kerrallaan ja tekstiä oli sopivasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista veerrraaa, kiva kuulla että olen kehittynyt, vaikka omasta mielestä olen mennyt alas kuin lehmän häntä. ^ ^ ainakin kunnon puolesta.

   Poista
 3. Olipas kivan monipuolinen leiripostaus. Ihan tulee omat ratsastuskouluajat mieleen kun jännitettiin tuntilistaa ja sitä kellä mennään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommebtista Sarita. Mukava kuulla että, postaus miellytti.

   Poista
 4. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia!! Oli varmaan tosi kivaa siellä. Ja toi Rotta on aika söpö :)

  VastaaPoista