maanantai 9. toukokuuta 2016

Kysymyspostaus Osa 1Tässä on ensimmäinen osa. Päätin tehdä ensin ihan perinteisen postauksen, sillä osa näistä kysymyksistä on hieman haasteelisia vastata suulisesti.

PauliMikä Paulinn taso esteillä sekä koulussa?

Paulin taso esteillä on Re n 70cm ja koulussa Helppo C / B
Miksi juuri Pauli? 


Koska minulla ei ollut oikein muuta vaihtoehtoa kuin Pauli ja Anni, Anni oli minulle liian vauhdikas vielä silloin ja Pauli oli vaan niin suloinen, hamuavien samettihuuliensa ja tuuhean harjansa kanssa. :) <3


Mikä on kaikkein parasta Paulissa?

Paulin  ystävällinen luonne. Kun se "tullaa" heti taskut ja haluaa syliin ja kainaloon yhtä aikaa. Ja kun sillä on aina hyvä päivä. En muista koskaan että Pauli olisi luimistanut minulle, tullessani karsinaan tai tarhaan sitä moikaamaan. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Muut hevos/poniaiheiset kysymykset:

Vieraampi lempi poni?

Pixseli tällä hetkellä. Se on vaan niin söde, pieni ponivauva. :) <3


Ajatko poneja usein?

Silloin tällöin, kun tulee sopiva hetki ennen tunteja. Ja silloinkin vain Korallia.


Unelmahevonen/poni?


Rotu olisi eestinhevonen, ruuna tai tamma, säkä 145 cm, väri, ruunikko punarautias, tai liinakko. Taso, koulu Helppo C / B ja Este Re n 70cm.
Aiotko ostaa ikinä omaa hevosta?

En usko, sillä meidän perheen rahat ovat hevosen pitoa ajatellen, aivan liian tiukalla. Eikä mulla olisi mitään paikaa missä sitä pitäisi.Bloggaus / Kisaaminen


Mitkä ovat mielestäsi hyvän blogin piirteet?


Siisti ulkoasu ja selkeä banneri, hyvälaatuiset kuvat, Postausaiheet vaihtelevat riitävän usein, postaustahti ei veny liian usein, liian pitkäksi.


Haluatko mielummin treenata koulua vai esteitä?

Koulua, koska se on minun päälajini, ja se on ihan tarpeeksi haastavaa. Esteitä "treenaan" vain hauskuuden merkeissä.


Miltä tuntui kilpailla ja päästä sijoille Special Olympicsissa

Aivam huimalta, täysin epätodelliselta. Minulla oli alusta asti sunitelma, mennä niin hyvin kun vain pystyin ja katsoa mihin se riittää, ja kun sitten sain tietää tuleeni jaettulle ykkössijalle, aloin huutaa, hyppiä ja lopuksi itkin ja nauroin samaa aikaan.

Mitäs piditte, oliko hyviä ja tarpeeksi kattavia kysymyksiä? Kysymyksä saa vielä lähetää. Koitan tehdä seuraavan vastauspostauksen videolle. Siihen asti heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti