sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Seitsemän vuotta kavioliittoa ponin kanssa.


Tänään tuli kuluneeksi 7 vuotta siitä kun ratsastin Paulia ensi kerran.

Näihin kuluneisiin vuosiin on mahtunut kaikenlaista, kentältä karkaaminen kahdesti, yli kymmenen selästä putoamista, tuhansia rynttäyksiä, tuhottomasti kisoja ja vaihtelevia kisatuloksia, hyviä ja huonoja päiviä, olen kokenut myös kahdet pukitkin ponin selässä.

Olen myös maastakäsitellyt paljon Paulia ja harjoitellut johtajuutta.

Olemme myös pitäneet hauskaa. :)

Mutta yksi asia on varma, olemme molammat kehityneet näiden vuosien aikana. Esimerkisi vaikka olen pudonnut ponin selästä monesti, luotan siihen nykyään enemmän kun, vaikka Anniin.

Osaan lukea Paulia paremmin kun, vaikka pari vuotta sitten ja ennakoida jos se on aikeissa, tekemässä tyhmyyksiä.
 (c) minä
Olen myös hypännyt Paulilla ensimmäiset 40- 60 cm esteeni. Juu, tiedän se ei monesta teistä tunnu paljolta, mutta mulle se on aika iso ero verrattuna mun ekaan 20 cm. jonka hyppäsin kyllä Nooralla, mutta kuitenkin. :)

Pauli on opettanut mulle myös sisua ja päätäväiyyttä. Esimerkiksi jos poni lähtee ratsastaessa omille teilleen, niin käännän sen takaisin. Viime vuonna poka oli todella nätisti koko vuoden, kerran kuulin että se oli lähtenyt pakkasella kiikutamaan yhtä kaveriani, mutta ei sen kummempaa, kaveri pysyi kyydissä ja sai ponin lopulta kuriin.
 2015 (c) Isä
Ollaan olltu ponin kanssa, myös valokeilassa tänä vuonna, mun Losiin pääsemisen vuoksi kuin myös sieltä saamani triplavoiton vuoksi. :) Meitä on kuvattu ja haastatelttu perhehoito lehteen, Hippokseen ja moneen muuhunkin.
2015 (c) Isä 
 2015 kuva (c) Raisa kyllikki Ranta 
Kuva (c) Raisa kyllikki Ranta
Kuva (c) Raisa kyllikki Ranta
Kuva (c) Raisa kyllikki Ranta
Kuva (c) Minä
Kuva (c) Ellinoora
Monenmoista on siis, tämän rakaat ponin kanssa ehtinyt tapahtua, näinden kuluneiden 7 vuoden aikana. Tein meistä nyt 7-vuotispäiväksi videon.

4 kommenttia:

 1. Ihana Pauli, ja kivoja kuvia. Onnea teillekin vuosipäivän johdosta. Toivottavasti teillä on vielä monta yhteistä vuotta jäljellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista, Sarita. Samaa toivon minäkin.

   Poista
 2. Ihana postaus! Te ootte kyllä niin ihana pari. <3 Postausehdotuksia myday kuvinakin on tosi kiva, mutta joku kesän parhaat kuvat tai lempikuvat olisi kiva! :)

  VastaaPoista